Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šventinis stilius (3): trys stilistės pasiūlymai, kaip pasipuošti per Kalėdas

Kalėdos – gražiausia ir jaukiausia šeimos šventė. Daug laiko praleidžiama valgant, bendraujant, gal kiek ir pasilinksminant. Tad čia, be abejonės, labai svarbu patogumas, kad gerai jaustumėtės ir nereikėtų savęs varžyti. Dalijamės stilistės Mingailės Skuodytės patarimais, kaip pasipuošti per Kalėdas.
Kalėdos
Kalėdos / 123RF.com nuotr.

Šiai jaukumo ir patogumo minčiai pritaria ir „Tavo stilius“ įkūrėja M.Skuodytė. Pasak jos, Kalėdų šventei, kuri dažniausiai vyksta namų aplinkoje, nebūtini itin puošnūs aksesuarai, tačiau jei tik norite – galite pasipuošti kaip įmanydamos – kaip sako stilistė, čia negalioja joks protokolas.

„Rinkdamosi, ką apsirengti, galime pagalvoti apie tai, jog greičiausiai laiką leisime be avalynės, todėl labai svarbiu aksesuaru čia gali tapti kojinės arba pėdkelnės. Šiuo metu tikrai galime rasti, ko tik norime: nuo kojinaičių su kalėdiniais piešiniais iki blizgančių su varpeliais ar kaspinukais“, – sako stilistė ir dalijasi trim deriniais, kurių sudedamąsias dalis išsirinksite pačios – patogiausius džinsus, gražiausią megztinį ar elegantišką ir jums puikiai tinkančią suknelę.

Jaukus ir patogus derinys

M.Skuodytė sako, kad vienas variantų, kuris kuo puikiausiai tiks Kalėdų dienai – yra gana įprastas džinsų ir jaukaus megztinio derinys. Išsitraukite iš spintos mėgstamiausius savo džinsus, kurie jums puikiai tinka, apsivilkite didelį, jaukų šviesų megztinį ar kardiganą ant palaidinės atvira apykakle. Priderinkite spalvotas kojinaites, blizgią apyrankę ir auskarus.

Formalus derinys

Puošnesnis, bet taip pat patogus derinys – galite rinktis tiek kelnes, tiek sijoną. „Nesirinkite įprastų tiesių linijų, sijonas gali būti A formos, o kelnės – plačios ir patogios. Galima derinti su tokiu pat dideliu jaukiu megztiniu arba jį pakeisti puošnesniu švarkeliu ar megztuku“, – patarimus dalija stilistė.

Žavus moteriškas derinys

Norite ko nors elegantiškesnio? M.Skuodytė siūlo rengtis mažą juodą ar kitos spalvos suknelę, bet vienspalvę, kuri leistų sužibėti jūsų išsirinktoms šventinėms pėdkelnėms. Šios gali būti ryškios, raštuotos, ant jų galite dėvėti kojinaites.

Kad gerai atrodytų ne tik kojos, bet ir viršutinė dalis, kuri daugiausia ir matysis sėdint prie stalo, stilistė siūlo pasipuošti išraiškingesniais auskarais ar didesniu kaklo papuošalu.

Karolinos Funkienės, Fun nuotr./„Minimi“ suknelė
Karolinos Funkienės, Fun nuotr./„Minimi“ suknelė
Karolinos Funkienės, Fun nuotr./„Minimi“ suknelė
Karolinos Funkienės, Fun nuotr./„Minimi“ suknelė

TAIP PAT SKAITYKITE: „Dydis nesvarbu“ rekomenduoja: 5 patarimai, kaip pasipuošti per šventes

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas