Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaikiškų uniformų kolekcija – geriausi vaikystės prisiminimai iš kiemo

Kiemas su būriu draugų, lengvas dulkes keliantis spardomas kamuolys ir klegesio pilni pokalbiai ant tvoros. Tokia „Akuku Uniform“ dizainerės Editos Jankauskienės kolekcija, persmelkta išdykusios vaikystės ir ilgų vasarų nostalgijos, pirmą kartą pristatyta su parduotuvių tinklu „Apranga“.
„Akuku Uniform“ kolekcijos modeliai
„Akuku Uniform“ kolekcijos modeliai / „Electromagnetico“ nuotr.

„Fotografuodami šią kolekciją sugalvojome naudoti kiemo erdvę, kad parodytume, jog tai yra drabužis, su kuriuo galima veikti bet ką – spardyti kamuolį, sėdėti ant tvoros ar eiti pietų pas močiutę. Noriu, kad pagaliau mūsų galvose išnyktų stereotipas, jog uniforma yra nepatogi, nestilinga. Tie laikai jau praeityje. Jei paklausiame vaikų, ar jaučiatės gerai su tokia uniforma? Jie atsako, kad puikiai“, – pasakojo dizainerė E.Jankauskienė.

„Electromagnetico“ nuotr./„Akuku Uniform“ kolekcijos modeliai
„Electromagnetico“ nuotr./„Akuku Uniform“ kolekcijos modeliai

Kolekcijoje dominuoja tamsios, gilios spalvos, o šiuolaikiški kirpimai ir modeliai toli gražu neprimena įprasto uniformos standarto. Besisukančios suknelės, stilingos sportinės kelnės, trikotažiniai klasikiniai ir madingieji bomberio tipo švarkai – visa kolekcija alsuoja atpažįstamu minimalistiniu prekių ženklo braižu.

„Electromagnetico“ nuotr./„Akuku Uniform“ kolekcijos modeliai
„Electromagnetico“ nuotr./„Akuku Uniform“ kolekcijos modeliai

„Kurdama uniformas visuomet galvoju apie patogumą, judėjimo laisvę ir lieku ištikima klasikiniams kirpimams. Beveik visa kolekcija pagaminta iš organiškos medvilnės trikotažo, kuris nevaržo judesių ir, svarbiausia, labai patinka vaikams“, – sakė dizainerė E.Jankauskienė.

Kolekciją sudaro dešimt modelių berniukams ir mergaitėms. Čia galima rasti elegantiškų suknelių, klasikinių ir sportinių kelnių, džemperių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai