Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Valentino diena – ne už kalnų: kaip pasipuošti svarbiam pasimatymui?

Tarptautinę meilės dieną Lietuvoje mini beveik visi – jei ne su mylimuoju ar nauja simpatija, tai vienišų širdžių būryje. Kad per šią šventę patiktumėte tiek sau, tiek galbūt sužavėtumėte simpatiją, tarptautinė mados bendruomenė „BestSecret“ pateikia geriausius žinomų gamintojų derinius su nuolaidomis iki 80 proc.
„BestSecret“ derinys
„BestSecret“ derinys / Edgaro Bergo nuotr.

Kad svarbus pasimatymas ar išėjimas su draugais į miestą netaptų galvos skausmu, tarptautinė mados bendruomenė „BestSecret“ dalijasi patarimais – kokie mados vėjai pūs per Valentino dieną tiek moterims, tiek vyrams?

Moterų aprangos akcentas – rankinė

Merginai ar moteriai per Valentino dieną siūloma rinktis mielą suknelę ar sijoną, megztinį aukštu kaklu, kažką, kas atrodytų jaukiai.

Jeigu Meilės dieną planuojate ir pasivaikščiojimą lauke, svarbu nepamiršti ir šilto, tačiau elegantiško drabužio. Tokiu atveju puikus pasirinkimas moteriai – pliušinis paltas.

O į kokias spalvas reikėtų atkreipti dėmesį? Pasimatymui puikiai tiks smėlio spalva, suderinta su raudonais akcentais – raudonu lūpdažiu, rankine ar batais.

„BestSecret“ nuotr./„BestSecret“ derinys
„BestSecret“ nuotr./„BestSecret“ derinys
„BestSecret“ nuotr./„BestSecret“ derinys
„BestSecret“ nuotr./„BestSecret“ derinys

Beje, derinio akcentu galėtų tapti rankinė – delninė arba didesnis krepšys, priklausomai nuo to, į kokius gamintojus orientuojatės ar kaip jaučiatės komfortiškiau. Į kai kurių prekės ženklų rankines, tarkim, „Marc Cain“, gali tilpti visas jūsų gyvenimas, tačiau „Coach“ ar „Prada“ rankinės yra mažesnės, nors ir visada atkreipiančios dėmesį.

Edgaro Bergo nuotr./„BestSecret“ derinys
Edgaro Bergo nuotr./„BestSecret“ derinys
Edgaro Bergo nuotr./„BestSecret“ derinys
Edgaro Bergo nuotr./„BestSecret“ derinys

Vyrams – subtili elegancija

Mados ekspertai sutaria, kad Lietuvos vyrams pasimatymo apranga tikru iššūkiu tampa dažniau. Tiesa, tai nereiškia, kad reikėtų pasiduoti – net ir iššaukiančių derinių ar spalvų nemėgstantis vyras eleganciją gali atrasti paprastume.

Edgaro Bergo nuotr./„BestSecret“ derinys
Edgaro Bergo nuotr./„BestSecret“ derinys

Elegantiškas, jaukus vilnonis platas ir stilinga avalynė – vienos svarbiausių detalių, kurios per Valentino dieną atkreips jūsų simpatijos žvilgsnį.

Nepamiršti reikėtų ir spalvų darnos – renkantis įvaizdį derėtų išlikti toje pačioje spalvų paletėje. Pasimatymui puikiai tiks alyvų ar smėlio spalvos. Tinka ir pilki atspalviai, priderinti prie baltos ar alyvų spalvos, tad puošniai gali atrodyti net ir tie, kurie ryškių tonų kiek prisibijo.

Žinomi prekės ženklai su didžiulėmis nuolaidomis

Mados bendruomenę vienijančioje internetinė parduotuvėje „Bestsecret“ prekiaujama daugiau nei 3 000 gamintojų produkcija iš naujų kolekcijų. Kaip sufleruoja paslaptingas platformos pavadinimas, tapti vienos žinomiausių Europos apsipirkinėjimo platformų vartotoju įprastai galima tik sulaukus jau esamo nario kvietimo.

Bendradarbiaudami su „BestSecret.com“ – viena iš seniausiai įkurtų tokio tipo platformų – 15min skaitytojams esame paruošę nemokamų narysčių komplektą. Savąją atsiimti galite čia.

Tai puiki galimybė įsigyti drabužius ir aksesuarus, apie kuriuos svajojote, tačiau galbūt ne visada galėjote sau leisti, o čia juos rasite su nuolaidomis nuo 20 iki 80 proc.

Edgaro Bergo nuotr./„BestSecret“ derinys
Edgaro Bergo nuotr./„BestSecret“ derinys

„Narių skaičius mūsų parduotuvėje yra limituotas. Turime ir VIP narius, jie išskirstyti į lygmenis – sidabrinį, auksinį ir deimantinį. Tokie nariai gauna dar daugiau geriausių pasiūlymų. Kai tampi mūsų bendruomenės nariu, gali kviesti prisijungti ir savo šeimą ar draugus, o taip tavęs laukia dar daugiau privalumų“, – pasakoja „BestSecret“ atstovė.

Sau mieliausius pasiūlymus čia ras net išrankiausi – o pasirinkti tikrai yra iš ko: čia matyti tokie žinomi vardai, kaip „Dior“, „Marc Jacobs“, „Karl Lagerfeld“, „Love Moschino“, „Gant“, „Diesel“, „Champion“, „Guess“, „Kenzo“, „Furla“, „Marc O’Polo“, „Ganni“, „Ichi“, „Max Mara Weekend“, „DKNY“, „Jack Wolfskin“, „Crocs“, „Converse“ ir kiti.

Parduotuvė taip pat siūlo dar vieną patogumą – jeigu įsigyta prekė jums netiks, ją galite grąžinti nemokamai, nes siuntimas nieko nekainuoja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas