Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vilniuje – kalėdiniai dizaino renginiai ir sugrįžtantis dovanų rinkimo malonumas

Praėję metai keitė tradicija tapusius žiemos švenčių laikotarpio įpročius ir dovanų draugams bei artimiesiems paieškas perkėlė į virtualią erdvę. Vis dėlto šį gruodį jau galime pasvajoti apie sugrįžtantį malonų rūpestį kalėdines dovanas rinkti gyvai, saugiai mėgaujantis šventine atmosfera unikaliausiose Vilniaus erdvėse.
Kalėdų Pop Up akimirka
Kalėdų Pop Up akimirka / Arno Strumilos / 15min nuotr.
Temos: 2 Mada Dizainas

Gruodžio 11–12 d. Šv. Kotrynose bažnyčioje ir gruodžio 17–19 d. Paupio turguje vyksiančius renginius organizuojančios „popup.lt“ komandos atstovai pastebi, kad nors per pastaruosius metus žmonėms teko prisitaikyti prie naujos realybės, bendruomeniškumo ir gyvo kontakto poreikis niekur nedingo.

„Nuo pat veiklos pradžios nuosekliai laikėmės svarbiausio tikslo – vienyti aktualius lietuvių kūrėjus ir bei kurti tvirtą bendruomenę, kurią sudaro tiek patys dizaineriai, tiek ir jų kūrybos gerbėjai. Džiugu, kad šiais metais vėl galėsime vienoje fizinėje erdvėje suburti stipriausius lietuviško dizaino ženklus ir renginių svečiams pasiūlyti itin platų, skirtingas kainų kategorijas reprezentuojantį dovanų asortimentą. Jį sudarys autentiški mados, juvelyrikos, namų interjero dizaino ir maisto produktai“, – teigia „popup.lt“ įkūrėja Erika Paulė.

Atsižvelgiant į skirtingus kasmet kalėdinių dovanų ieškančių dizaino gerbėjų poreikius, šiemet renginio organizatoriai pristato ir naują konceptą – du skirtingų formatų renginius. Šv. Kotrynos bažnyčioje vyksiantis „Kalėdų Pop Up“ renginys bus skirtas lėtai ir neskubant iš anksto išsirinkti kalėdines dovanas. O „Paskutinės minutės dovanų Pop Up“, organizuojamas vilniečių pamėgtame Paupio turguje, bus orientuotas į renginio svečius, kurie kalėdinių dovanų paieškoms planuos paskutinį savaitgalį prieš šventes.

„Per veiklos metus pastebėjome, kad kiekvienas žmogus turi itin individualų dovanų rinkimo ritmą ir grafiką. Vieni komfortą jaučia šventinėmis dovanomis pasirūpindami iš anksto, niekur neskubant ir mėgaudamiesi galimybe atrasti lietuvių kūrėjų darbus.

Kita dalis lietuviško dizaino gerbėjų, dėl įtempto darbų ritmo, gruodžio mėnesį dovanų rinkimui gali skirti nedaug laiko, tad dovanas renka labai koncentruotai bei orientuojasi į universalesnių produktų segmentą.

Puikiai suprantame šią skirtį, tad Šv. Kotrynos bažnyčioje ir Paulio turguje vyksiantys renginiai, kuriuos vienija dėmesys pristatomo asortimento kokybei ir autentiškumui, suteiks galimybę pasirinkti norimą dovanų rinkimo formatą“, – pažymi E.Paulė.

Šventiniuose renginiuose dalyvaus Renata Mikailionytė, Kristina Kruopenytė, „labadiena“, NO MORE, „Cockoo“, „Between“, Ernesta Statkutė, Laimė Kiškūnė, „March Design Studio“ ir kiti lietuvių kūrėjai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas