Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 14

25 žuvies receptai šventiniam stalui – nuo užkandžių iki pyragų ir kepsnelių

Per visas didžiąsias žiemos šventes išsisukti, neparagavus nė vieno žuvies patiekalo, panašu, nepavyksta niekam. O tie patiekalai gali būti patys įvairiausi – nuo marinuotos termiškai neapdorotos lašišos iki kepsnelių, nuo pyragų su žuvimi iki įdarytų lydekų. Rinkitės mėgstamą kuo šviežesnę žuvį, o tada tik beliks užsiimti „burtais“ virtuvėje!
Marinuojama lašiša ir pyragas su lašiša
Marinuojama lašiša ir pyragas su lašiša / Vida Press nuotr.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?