Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

30 geriausių restoranų: „Momo grill“ – viskas gaminama vietoje ir tik vienai dienai

28 vietoje galime atrasti restoraną senbuvį „Momo grill“. Žinomo virtuvės meistro Vytauto Samavičiaus įkurto „Momo Grill“ identitetas išlieka stabilus ir nekinta – restoranas yra ant grotelių keptos mėsos, žuvies ir daržovių vieta.
30 geriausių restoranų: „Momo grill“
30 geriausių restoranų: „Momo grill“ / Roberto Daskevičiaus nuotr.

SITUACIJA TRISDEŠIMTUKE. „Momo grill“ – vienas iš trisdešimties geriausiųjų restoranų senbuvių. Restoranas Vilniuje šiemet – 28 vietoje.

3 ŽODŽIAI, GERIAUSIAI APIBŪDINANTIS RESTORANĄ: jauni, drąsūs ir tikintys.

KODĖL VERTA APLANKYTI? Žinomo virtuvės meistro Vytauto Samavičiaus įkurto „Momo Grill“ identitetas išlieka stabilus ir nekinta – restoranas yra ant grotelių keptos mėsos, žuvies ir daržovių vieta.

Maistas čia gaminamas ispaniškame „Josper“ griliuje, ypač populiariame užsienio restoranuose. Ypatinga čia ir tai, kad jautienos didkepsnį užsisakę svečiai gali patys išsirinkti, kuriuo iš šešių restorano siūlomų peilių jį pjaustys.

O pati aplinka restorane – laisva ir neįpareigojanti, čia vienoje erdvėje išsiteks ir džinsais, ir kostiumu vilkintys svečiai.

KĄ REIKĖTŲ ŽINOTI APIE MENIU? Viskas šiame restorane yra gaminama vietoje (nuo duonos iki padažų) ir tik vienai dienai. Restorano signature dish – jautienos tartaras.

„Nors mūsų esminiai patiekalai nekinta, keičiasi jų pateikimas, skonis. Apskritai meniu stengiamės atnaujinti du–tris kartus per metus, žinoma, ne 100 procentų“, – sako Vytautas.

Anot jo, restorano svečiai neįsivaizduoja be jau minėtų tartarų – taip pat be sausio ar šlapio brandinimo jautienos kepsnių.

SVEČIAI SUGRĮŽTA DĖL geros atmosferos ir geros mėsos.

KAS DIRBA VIRTUVĖJE? Restoranų šeimininkai – Vytautas ir jo žmona Kristina. Vilniuje virtuvei diriguoja Kotryna Petrauskaitė. „Mūsų virtuvės komanda – jauna ir ambicinga“, – sako Vytautas.

Faktai

  • Šefas – Kotryna Petrauskaitė
  • Restorano vadovas – Kristina Kasputytė
  • Virtuvės tipas: grill&bar
  • Darbo laikas: I–V 11.00–22.00, VI 12.00–22.00
  • Adresas: Totorių g.1/Gedimino pr. 10, Vilnius
  • Internete: www.momogrill.lt
  • Veikia nuo 2019 m. (Vilniuje)
  • Užkandis vidutiniškai kainuoja 9–16 eurų
  • Pagrindinis patiekalas vidutiniškai kainuoja 26–35 eurus
  • Degustacinis meniu – nėra
  • Vienu metu restorane telpa 55 svečiai
  • Vaikai laukiami nuo 10 metų
  • Terasa – yra, telpa 24 svečiai
  • Pusryčiai – nėra
  • Dienos pietūs – 11.30–15.00
  • Šunims – draugiški
  • Reitinge ankstesniais metais 2016–6, 2017–10, 2018 –14, 2019–15, 2023 – 15

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas