Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

30 geriausių restoranų: „Pachamama Dinner Club“ sužadina visus potyrius – nuo skonio iki garso

Jaudinantis, kupinas skonių, elegantiškas „Pachamama Dinner Club“ 30 geriausių restoranų sąraše užima 27-ąją vietą.
30 geriausių restoranų: „Pachamama Dinner Club“
30 geriausių restoranų: „Pachamama Dinner Club“ / Roberto Daskevičiaus nuotr.

SITUACIJA TRISDEŠIMTUKE. Restoranas „Pachamama Dinner Club“ – pernykštis naujokas TOP30 sąraše. Šiemet jis reitinge – 27 vietoje.

3 ŽODŽIAI, GERIAUSIAI APIBŪDINANTIS RESTORANĄ jaudinantis, kupinas skonių, elegantiškas.

KODĖL VERTA APLANKYTI? „Pachamama Dinner Club“ yra perujietiško maisto restoranas ir atstovauja nikkei virtuvei, savyje talpinančiai sodrius Peru virtuvės skonius ir Japonijos, Kinijos bei Ispanijos virtuvių užuominas. Tai restoranas, siūlantis Lotynų Amerika dvelkiančią atmosferą, apeliuojantis į visus potyrius – nuo skonio iki garso su kruopščiai priderinta ir tematiką atitinkančia muzika.

„Restoraną kuria ne tik geras maistas, vienodai svarbus ir aptarnavimas, ir maloni aplinka. Save laikome aukštos kokybės restoranu ir pas mus nebūna blogų dienų“, – sako restorano vadovas ir savininkas Marcus Kannberg.

Restorano pavadinimas „Pachamama“ – inkų deivės, žemės ir laiko motinos, apjungiančios jūrų, žemės, saulės ir vėjo dovanas žmonėms, vardas.

„Pachamama Dinner Club“ – didelis restoranas, besiorientuojantis į vadinamąją fun dining patirtį, kai itin geros kokybės maistas kartu su išskirtiniu aptarnavimu kuria smagią ir įtraukiančią valgymo patirtį. Svečiai čia gali tikėtis šou elementų – dūmų, parodomojo maisto ruošimo. Atvykdami į restoraną jie įžengia pro akmeninį urvą, kuris ir simbolizuoja patekimą į „Pachamama“ pasaulį. Natūralių medžiagų interjeras padeda išpildyti koncepciją ir dar kartą atskleisti, ką gali pasiūlyti motina Žemė.

Restoranas yra pasipildęs VIP terasa, kuri dažniausiai skiriama privatiems renginiams, tačiau joje taip pat aptarnaujami ir kiti svečiai, jiems siūlomas a la carte meniu. Dėl šios investicijos restorano terasos plotas ir galimas joje priimti žmonių skaičius išaugo iki 190 vietų.

KĄ REIKĖTŲ ŽINOTI APIE MENIU? Svečiai čia ras marinuotos žuvies, jūros gėrybių ir kokybiškos mėsos patiekalų. „Pachamama Dinner Club“ patiekalai yra skirti dalintis – ne tik užkandžiai, bet ir pagrindiniai patiekalai, mat mėsa čia patiekiama supjaustyta, krevetės – keptos be kiauto. Restorano signature dish – Mistura de Ceviches – ant ledo patiekiamas skirtingų perujietiškų ceviche rinkinys.

Visus keturis metus iš meniu nedingsta tempuroje keptos tigrinės krevetės, jautienos tataki, miso glazūruotas ant grotelių keptas Čilės jūros ešerys, japoniška Wagyu nugarinė, tuno takos, jautienos antrekotas bei aštuonkojis. Restoranas didžiuojasi ir savo kokteilių meniu, maisto ir kokteilių derinimo pasiūlymais.

Roberto Daskevičiaus nuotr./30 geriausių restoranų: „Pachamama Dinner Club“
Roberto Daskevičiaus nuotr./30 geriausių restoranų: „Pachamama Dinner Club“

Per metus meniu atsinaujino, pasipildė naujais patiekalais, iš kurių restorano šeimininkai išskiria Wagyu tataki, patiekiamą su japoniniu ridiku, trumų ponzu padažu, vasabių salsa ir traškia bolivine balanda, taip pat traškius baklažanų takos su ypatingu medaus anticucho padažu.

Be to, restoranas yra išplėtęs ir degustacinių meniu pasirinkimą – juos turi tris: nuo labiausiai įperkamo didesniam klientui ratui, kainuojančio 74 eurus žmogui, iki brangiausio, atsieinančio 94 eurus žmogui, į kurį įtraukti brangesni išskirtiniai patiekalai.

SVEČIAI SUGRĮŽTA DĖL aukštos kokybės maisto, taip vadinamos fun dining patirties ir mandagaus energingo aptarnaujančio personalo. „Esame unikalus restoranas Vilniuje, siūlome išskirtinės kokybės ir skonio maistą, o nuolatinius svečius išlaikome kaupdami apie juos žinias – apie tai, ką jie mėgsta, kokie būna jų dažniausi pasirinkimai, kur jiems patinka sėdėti ir t.t. Taip galime pasiūlyti asmeninį aptarnavimą ir dėl to gauname daugybę komplimentų“, – sako Marcus.

KAS DIRBA VIRTUVĖJE? Pagrindinis restorano virtuvės šefas – ispanas Miguel Relova, savo karjerą pradėjęs „Nobu“ restorane, kur susipažino su japoniška ir perujietiška virtuvėmis. Prieš pradėdamas dirbti „Pachamama Dinner Club“ buvo vyriausias „Matsuhisa Paris“ šefas. Sous šefas – lietuvis Jurijus Dambrauskas, dirbęs „Stikliuose“, Stebukluose“, „Džiaugsme“.

Prieš metus prie restorano komandos prisijungė restorano vadovė Ana Soares iš Brazilijos, turinti patirties „Matsuhisa Paris“ ir „Coya Paris“ restoranuose. Sulig jos atėjimu restoranas sako dar labiau pakėlęs svečių aptarnavimo kartelę.

Faktų sąrašas

  • Šefas – Miguel Relova (pagrindinis šefas), sous šefas – Jurijus Dambrauskas
  • Restorano vadovas – Marcus Kannberg (vadovas ir savininkas), Ana Soares (restorano vadovė)
  • Virtuvės tipas – fun dining
  • Darbo laikas: I–III 17.00–00.00, IV 17.00–01.00, V 17.00–02.00, VI 14.00–02.00
  • Adresas: Gedimino pr. 9, Vilnius
  • Internete: https://www.pachamama.lt
  • Veikia nuo 2018 m.
  • Užkandis vidutiniškai kainuoja 8–17 eurų
  • Pagrindinis patiekalas vidutiniškai kainuoja 22–60 eurus
  • Degustacinis meniu – 82 eurai asmeniui
  • Vienu metu restorane telpa 185 svečiai
  • Vaikai laukiami nuo bet kurio amžiaus
  • Terasa – yra, talpina 190 svečių
  • Pusryčiai – nėra
  • Dienos pietūs – nėra
  • Šunims – draugiški
  • Reitinge ankstesniais metais: 2023 m. – 18

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito