Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

4 Vilniaus restoranai, maistą pristatysiantys į iškylą pievoje

Vasarą pabėgti iš įkaitusio miesto į gamtą visada smagu. Bet ką daryti, kai tenka likti didmiestyje, o pramogauti norisi tarsi gamtoje? Laikas suorganizuoti iškylą mieste! Ypač, kai šiai pasiruošti užtenka mobiliojo telefono ir „Wolt“ programėlės.
4 Vilniaus restoranai, maistą pristatysiantys į iškylą pievoje
4 Vilniaus restoranai, maistą pristatysiantys į iškylą pievoje / Partnerio nuotr.

Su „Wolt“ programėle maistą užsisakyti galite į bet kurią Vilniaus vietą – nuo pievos prie Baltojo tilto iki mylimiausio suoliuko Bernardinų sode. Dar geriau – norint užsisakyti maisto būryje draugų, nebereikia rūpintis sąskaitos pasidalijimu. Su nauja „Wolt“ programėlės paslauga „Užsisakykite drauge“ dabar kiekvienas galite bendrą užsakymą pildyti iš savo telefonų, o maistą gauti vienu metu.

Žemiau – keturios iškylos patiekalų idėjos, leisiančios maistu dalintis su geriausia draugų kompanija. Juk drauge – skaniau.

Partnerio nuotr./„Bonocosi“
Partnerio nuotr./„Bonocosi“

Italiją priminsiančios picos iš „Bonocosi

Picos yra laimė! Laimės dar daugiau, jei jos pristatomos tiesiai iš „Bonocosi“ restorano krosnies. „Bonocosi“ meniu rasite tikrų tikriausių itališkų picų – su traškiu krosnyje apskrudusiu padu, natūraliu pomidorų padažu bei visa galybe skirtingų sūrių.

Partnerio nuotr./„Wingo by Du Karaliai“
Partnerio nuotr./„Wingo by Du Karaliai“

Traškūs amerikietiški sparneliai iš „Wingo by Du Karaliai

Jeigu vasariškos iškylos jums labiau primena amerikietiškus filmus, o ne Italiją, jūsų užsakymo laukia „Wingo by Du Karaliai“. Šie sparnelių karaliai siūlo traškius vištienos sparnelius su daugybe skirtingų padažų, šviežiomis daržovėmis ir bulvių skiltelėmis.

Partnerio nuotr./„Please“
Partnerio nuotr./„Please“

Burnoje tirpstantys „Please“ sušiai

Sušiai – dar vienas puikus pasirinkimas iškyloms su draugais. Iš restorano „Please“ meniu išsirinkite keletą skirtingų sušių rinkinių, dalinkitės jais tarpusavyje ir taip išragaukite daugybę skirtingų skonių. Restorano meniu taip pat rasite ir sparčiai populiarėjančius „poke“ dubenėlius – šie patiekalai puikiai tiks nemėgstantiems dalintis.

Partnerio nuotr./„Holy Donut“
Partnerio nuotr./„Holy Donut“

Desertui – spalvingos spurgos iš „Holy Donut

Jokia iškyla negali įvykti be desertų! Užsimanę saldumynų gamtoje, rinkitės tokius, kurių valgymas nereikalauja įrankių ar kitokių vargų. Tokiais saldėsiais pasirūpins spurginė „Holy Donut“: jų meniu galėsite išsirinkti 6 skirtingus spurgų skonius, o „Holy Donut“ jas supakuos į vieną dėžutę visai kompanijai.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas