Šįkart pristatome jums 5 mūsų atradimus, skirtus tikriems smaližiams, kuriuos pamatę, pažadame, norėsite pirštus apsilaižyti.
Rudųjų ryžių desertas „Clearspring amazake“
Ekologiškas, natūraliai saldus, kreminės konsistencijos ir beprotiškai mėgstamas smaližių. Tai – rudųjų ryžių desertas, kuriuo galima mėgautis ir vienu, ir panaudoti kaip ingredientą pačių įvairiausių konditerijos gaminių ruošime. Belgijoje gaminamas desertas savo sudėtyje neturi pieno ir pridėtinių medžiagų, o gaminimui naudojami rudieji ir kultivuoti ryžiai atkeliauja tik iš ekologiškų ūkių. „Clearspring amazake“ rasti gali Ogmios mieste įsikūrusioje parduotuvėje „Assorti“.
Šimtalapis su obuoliais
Galvodami apie šimtalapį, daugelis įsivaizduojame aguonų pilną jo vidurį, tarp lakštų pasislėpusias razinas ir pačioje skanėsto apačioje nusėdusį saldumą. Tačiau šimtalapių namai „Lapė kepė“ jį mato ne tik taip ir todėl savo klientus yra linkę stebinti netradiciniais kepiniais. Štai šimtalapis su obuoliais – ne tik alternatyva proginiam tortui, bet ir galimybė nustebinti pernelyg saldžių desertų vengiančius. Natūralių obuolių be žievelės, cinamono ir karamelės natomis skambantis kepinys – tarytum šimtalapiška „štrudelio“ variacija.
Pistacijos su juoduoju šokoladu ir aitriąja paprika
Įspūdingas pasirinkimas netikėtų skonių ir naujų atradimų gerbėjams. Pistacijos, padengtos juodojo šokolado sluoksniu ir pagardintos aitriosios paprikos natomis turėtų nepalikti abejingų. Itališka kokybė ir ilgametės saldumynų gamybos tradicijos garantuoja produkte naudojamų ingredientų ypatingą vertę ir natūralumą, o šių pati aukščiausia kokybė – nepamirštamą skonį ir aromatą. Saldėsį įsigyti galite parduotuvėje „Itališko skonio gurmanai“.
Plikyti pyragaičiai „Profiterol Bianco“
Lengvi ir minkšti lyg vasaros dangumi sklendžiantys debesėliai. Štai tokie yra „Assorti“ parduotuvėje randami itališki plikyti pyragaičiai. Savo tekstūra kiek primenantis ledus, desertas puikiai tinka ir karštai vasarai, mat skonio savybių atšaldytas nepraranda. Gausiai aplietas kremu ir šokoladiniu sirupu, purus ir burnoje tirpstantis saldėsis jau laukia jūsų kepinių skyriuje.
Tortas „Maržolenas“
Visiems ypatingą saldumą mėgstantiems morenginių tortų gerbėjams „Bella Toscana“ siūlo atrasti tortą „Maržolenas“. Mascarponės sūrio ir kavos plikyto kremo sluoksniai pertepti šokoladu, riešutinio morengo lakštai, burnoje tirpstanti tekstūra ir kavos pupelės, puošiančios deserto paviršių. Rodos, ko daugiau galima norėti iš gardžiausio torto? Šis kakavinių atspalvių desertas patenkins net didžiausių smaližių troškimus.