1
„MEAT Steak House“
Vos per kelis žingsnius nuo paties Vilniaus centro nutolęs restoranas jau ne vienus metus garsėja kaip vieta, kur galima keliauti kokybiško kepsnio, kitų rimtų patiekalų. Jei norite ypač mėsiškos patirties, rinkitės wagyu ar brandintą jautieną, jautienos karpačą ar tartarą. Nutarę į restoraną traukti vėlyvųjų savaitgalio pusryčių irgi nepadarysite klaidos – pasirinkimas gausus, patiekalai skanūs ir nebanalūs.
Šarmo šiai vietai suteikia ir patyrusių padavėjų komanda. Tiesa, tam tikrų apribojimų čia nemažai – jokių augintinių, o maži vaikai nepageidaujami vėlesnėmis restorano darbo valandomis.
Maistas
mėsos restoranas
Kur
A.Juozapavičiaus g. 13, Vilnius
Dirba
I 11:30–15, 16:30–21, II 11:30–15, 16:30–23, III 11:30–15, 16:30–22, IV 11:30–15, 16:30–23, V 11:30–15, 16:30–23:55, VI 10–23:55, VII 10–19.
2
„Georgian House“
Gražesnę popietę, juolab – vakarais šio restorano lauko terasoje netrūksta šurmulio ir skanaus maisto kvapų. Čia pristatoma Sakartvelo virtuvė, o daugelis juk puikiai žino, kokia turtinga šios šalies kulinarinė tradicija.
Klasikų klasika yra šašlykai, ant stalo atkeliaujantys su visu iešmu, taip pat skanūs ir užkandžiai, chinkaliai su įvairiais įdarais. Kad ir kokia įvairi būtų kompanija, kiekvienas tikrai turės ką išsirinkti.
Maistas
Sakartvelo (Gruzijos)
Kur
Mėsinių g. 4-3, Vilnius
Dirba
I–III 12–23, IV–V 12–23:45, VI 12–24, VII 12–23