Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ant marinuotos vištienos produktų pakuočių – svarbi informacija pagal ES sveikos mitybos rekomendacijas

Startavus grilio sezonui, didžiausias lietuviškos vištienos gamintojas Vilniaus paukštynas pristatė ne tik naujus marinuotos vištienos skonius, bet ir atnaujintas produktų pakuotes.
„Vilniaus paukštyno“ prekės ženklų vadovė Viktorija Junčė
„Vilniaus paukštyno“ prekės ženklų vadovė Viktorija Junčė / „Vilniaus paukštyno“ nuotr.

Nuo šiol ant Vilniaus paukštyno produktų linijų „Fiesta“ ir „Premium“ pakuočių nurodomi galimi produktų paruošimo būdai su kiekvienam iš jų rekomenduojamu gaminimo laiku bei rekomenduojamas porcijų skaičius, kuris apskaičiuotas pagal Europos Sąjungos (ES) sveikos mitybos rekomendacijas.

„Intensyvus gyvenimo ritmas – šių dienų visuomenės kasdienybė. Natūralu, kad retas iš mūsų po darbų papildomai norime galvoti, ką ir kaip gaminsime grįžę namo ar skaičiuoti porcijas, stovint prie šaldytuvo prekybos centre. Siekiame palengvinti vartotojų kasdienybę, todėl atnaujinome pakuotes tam, kad vartotojams būtų paprasčiau apsispręsti, o ir nereikia stoviniuoti prie lentynų – jie iškart mato, kiek porcijų galima paruošti, kokį kepimo būdą rinktis. Tai leis vartotojams lengviau planuoti maisto gamybą!“, – pažymi Vilniaus paukštyno prekės ženklų vadovė Viktorija Junčė.

Sveikatai palankesnis porcijų dydis

Pasak jos, „Vilniaus paukštynas“ vartotojams ne tik siūlo vieną iš sveikatai palankiausių mėsos rūšių – vištieną, bet ir galvoja apie teisingų mitybos įpročių formavimą. „Ant pakuočių nurodome porcijų skaičių, kuris mūsų technologų apskaičiuotas, vadovaujantis ES sveikos mitybos rekomendacijomis. Taip pat atsižvelgėme ir į tai, kokio dydžio porcijos siūlomos restoranuose ir kavinėse, siekiant užtikrinti, kad vartotojas, pasirinkęs „Vilniaus paukštyno“ marinuotą produkciją, būtų pilnai pavalgęs“, – pažymi V. Junčė.

Ji išskiria ir dar vieną svarbią naujieną, kuri padės planuojant maisto gamybą visai šeimai – Vilniaus paukštynas griliui skirtų produktų asortimentą praplėtė didesne, XXL dydžio, pakuote, kurioje yra daugiau nei kilogramas vištienos arba 5 porcijos. „Tai puikus pasirinkimas šeimoms bei didesnėms kompanijoms, planuojančioms artimųjų susibūrimus ar šventes su gardžiais grilio patiekalais“, – aiškina bendrovės atstovė.

Kokią naudingą informaciją rasite ant pakuočių

Pasak prekės ženklų vadovės, atnaujinant pakuotes taip pat siekiama parodyti, kad Vilniaus paukštyno produktai yra universaliai paruošiami.

„Pavyzdžiui, dažnas perka šašlyką ir mano, kad jį galima kepti tik ant grotelių. Tuo tarpu mūsų marinuotos vištienos produktai išsiskiria tuo, kad juos galima paruošti ir orkaitėje ar keptuvėje. Tad skubant galima rinktis pastaruosius gaminimo būdus, tokiu būdu taupant laiką, kai nereikia kurti grilio ir laukti, kol temperatūra bus tinkama kepimui“, – sako „Vilniaus paukštyno“ prekės ženklų vadovė.

Prie kiekvieno paruošimo būdo nurodomas ir Vilniaus paukštyno technologų išvystytas ir patikrintas konkrečiam produktui tinkamas gaminimo laikas. Vėlgi galvota apie patogų maisto ruošimo planavimą – tai kiekvienas gali įsivertinti jau prekybos vietoje, rinkdamasis produktus.

Pamėgti skoniai ir karštos naujienos

Vilniaus paukštyno marinuotos vištienos produktų asortimente galima rinktis laiko patikrintus skonius, kuriems sunku atsispirti. Kaip atskleidžia V. Junčė, neabejotinas bestseleris, kiekvienais metais sudominantis daugiausiai iškylautojų, yra Vilniaus paukštyno produktų linijos „Fiesta“ vištienos šašlykas su pipiriniu marinatu. Nedaug nuo jo atsilieka ir šašlykas su švelniu marinatu.

„Negaliu neišskirti ir „Premium“ linijos gaminių – vištienos petelių su mėlynių ir su bruknių marinatu, taip pat – šlaunelių mėsos su goji uogų marinatu. Tai yra klasika, turinti savo ištikimą pirkėją. Netgi tenka susidurti su situacijomis, kuomet žmonės, negalėdami rasti jų parduotuvėje, sunerimę skambina, rašo, klausia, kodėl negali jų įsigyti. Tenka raminti – tikrai vis dar juos gaminame, tik, matyt, išpirko“, – pasakoja V. Junčė, pristatydama populiariausius marinuotos vištienos skonius.

Nepaisant jau nusistovėjusių pamėgtų skonių, „Vilniaus paukštynas“ kasmet grilio sezonui paruošia ir naujienų. „Stebime pasaulines tendencijas, eksperimentuojame ir plečiame asortimentą. Šių metų naujienos – vištienos šašlykai su gaiviu greipfrutiniu marinatu bei Viduržemio jūros skonių įkvėptu jogurtiniu marinatais“, – naujienomis dalinasi Vilniaus paukštyno atstovė, pridurdama, kad šie skoniai jau spėjo išpopuliarėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus