Ant šventinio stalo populiariausia buvo antiena

Per šventes norisi pasimėgauti gardesniu ir nekasdieniu maistu. Paklausėme skaitytojų, ką gi jie gamino šventiniam stalui. Savo pasirinkimu pasidalino 3132 skaitytojai.
Kepta antis
Kepta antis / 123RF.com nuotr.

Didžiausio populiarumo šiemet ant šventinio stalo sulaukė antiena – ją pasirinko net 894 skaitytojai. Nenuostabu – juk specialiai kepimui auginamos šių paukščių rūšys yra nesunkiai pagaminamos ir labai puikaus skonio.

Nemaža dalis apklaustųjų gamino ir vištieną – ją pasirinko 563 skaitytojai. Nedaug nuo jos atsiliko ir kiaulienos patiekalai, surinkę 478 balsus.

Gana įdomu, tačiau pagrindinio kalėdinio patiekalo pozicijas visiškai apleido kalakutas – jis puikavosi tik ant 341 stalo. Žąsį gi kepė 206 skaitytojai.

Jautieną šventėms gamino 65 skaitytojai, triušieną – 63, veršieną – 26. Kitus pasirinkimus nurodė 496 apklaustieji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis