„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai
01 13

Apie slaptą H.Vaitiekūno mišrainės ingredientą, be kurio neapsieina nė viena kasdienybės šventė

„Daug galėčiau išduoti, jei mane kankintų ir burokėlių neduotų“, – juokiasi žurnalistas Henrikas Vaitiekūnas. Slaptais burokėlių baliais vienu gyvenimo etapu garsėjęs pašnekovas ir šiandien be jų negali. „Vaitiekūnienė juos tik verda, per pus pjauna ir man duoda. Man tiek ir gana". O kaip gi nebus, kai jis pats žino žodžiais sunkiai nupasakojamo skanumo burokėlių mišrainę. Šįkart apie ją ir sukosi pokalbis.
H.Vaitiekūno receptas
H.Vaitiekūno receptas / 15min

Jei tradicinę, lietuvių numylėtą, burokėlių mišrainę pagardinsite slaptu H.Vaitiekūno ingredientu, skonis pasikeis į dar geresnę pusę. Bent jau taip žada šio recepto autorius.

Pašnekovas sako šį receptą nusižiūrėjęs iš garsios kulinarinės knygos. Taigi ir slaptasis mišrainės ingredientas iš ten.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“