Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
01 13

Apie slaptą H.Vaitiekūno mišrainės ingredientą, be kurio neapsieina nė viena kasdienybės šventė

„Daug galėčiau išduoti, jei mane kankintų ir burokėlių neduotų“, – juokiasi žurnalistas Henrikas Vaitiekūnas. Slaptais burokėlių baliais vienu gyvenimo etapu garsėjęs pašnekovas ir šiandien be jų negali. „Vaitiekūnienė juos tik verda, per pus pjauna ir man duoda. Man tiek ir gana". O kaip gi nebus, kai jis pats žino žodžiais sunkiai nupasakojamo skanumo burokėlių mišrainę. Šįkart apie ją ir sukosi pokalbis.
H.Vaitiekūno receptas
H.Vaitiekūno receptas / 15min

Jei tradicinę, lietuvių numylėtą, burokėlių mišrainę pagardinsite slaptu H.Vaitiekūno ingredientu, skonis pasikeis į dar geresnę pusę. Bent jau taip žada šio recepto autorius.

Pašnekovas sako šį receptą nusižiūrėjęs iš garsios kulinarinės knygos. Taigi ir slaptasis mišrainės ingredientas iš ten.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi