Ko reikės šiam patiekalui?
Ingredientai:
12 vištienos sparnelių;
Marinatui:
½ puodelio sojų padažo su sumažintu druskos kiekiu;
1 valg. š. rudojo cukraus;
1 valg. š. citrinos sulčių;
1 valg. š. sriracha/arba bet kokio kito aitraus padažo;
1 valg. š. sezamo aliejaus;
1 ir ½ š. hoisin padažo;
2 valg. š. česnako miltelių;
1 arb. š. šviežio malto imbiero (arba ½ arb. š. džiovinto malto imbiero)
Kaip gaminti:
1. Sumaišykite visus marinatui skirtus ingredientus.
2. Vištienos sparnelius sudėkite į didelį maišelį, supilkite marinatą ir palikite marinuotis šaldytuve 2 valandas arba per naktį, bet ne ilgiau negu 12 val.
3. Vištienos sparnelius paruoškite mėgstamu būdu – galite kepti orkaitėje arba ant grilio. Skanaus!