Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aromatinga ir sultinga vištienos krūtinėlė

Vištienos krūtinėlė yra puikus produktas ne tik besilaikantiems dietos. Tačiau kaip ją pagaminti, kad nebūtų sausa ir sprangi? Ir kad neatsibostų vienodas jos skonis? Siūlome puikų receptą, kuriame rasite daugybę aromatų, o valgyti bus vienas malonumas!
Kepta vištienos krūtinėlė
Kepta vištienos krūtinėlė / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • 4 vištienos krūtinėlės filė be odos,
  • ¾ balzaminio acto,
  • ½ vandens,
  • 1 arb. š. džiovintų svogūnų miltelių,
  • ½ arb. š. džiovintų česnakų miltelių,
  • ½ arb. š. džiovintų raudonosios paprikos dribsnių,
  • ¼ arb. š. druskos,
  • ¼ arb. š. maltų juodųjų pipirų,
  • ¼ arb. š. aitriosios paprikos miltelių,
  • ¼ arb. š. džiovinto rozmarino miltelių,
  • ¼ arb. š. džiovintų petražolių miltelių,
  • ¼ arb. š. džiovinto raudonėlio miltelių.

Gaminimas:

Dubenyje sumaišykite visas sudedamąsias dalis, išskyrus vištieną. Supilkite į stiprų polietileno maišelį, sudėkite ten pat vištieną, gerai užriškite ir padėkite į šaldytuvą nors pusvalandžiui, nors geriausia būtų kelioms valandoms.
Pasimarinavusią vištieną dėkite į kepimo skardą ir kepkite 200 laipsnių orkaitėje 30-40 minučių. Patiekite su šviežių daržovių salotomis.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Netikėtai didelis gyventojų susidomėjimas naujomis, efektyviomis šildymo priemonėmis ir dotacijomis
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?