Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aromatinga jautienos sriuba su lęšiais

Bonduelle pristato greitus ir naudingus receptus!
Aromatinga jautienos sriuba su lęšiais
Aromatinga jautienos sriuba su lęšiais / Projekto partnerio nuotr.

Kiekis: 4 porcijos

Kalorijos: 205 kcal

Paruošimo laikas: 80 min.

Ingredientai:

  • „Vapeur“ garuose ruošti lęšiai, 425 ml, 1 skardinė
  • Jautiena – 700 g
  • Salierai – 2 vnt.
  • Svogūnai – 2 vnt.
  • Morkos – 1 vnt.
  • Česnakai – 6 skiltelės
  • Pomidorai – 4 vnt.
  • Mėsos sultinys – 1200 ml
  • Alyvuogių aliejus – 2 šaukštai
  • Džiovintas rozmarinas – 1/4 arbat. šaukšt.
  • Džiovintas raudonėlis – 1/3 arbat. šaukšt.
  • Kalendra – 5 šakelės
  • Druska – pagal skonį
  • Pipirai – pagal skonį

Paruošimo būdas

  1. Jautieną supjaustykite 2 сm kubeliais, pagardinkite druska ir pipirais, iš visų pusių apkepinkite įkaitintame aliejuje maždaug 10 minučių.
  2. Salierus ir morkas stambiai supjaustykite. Svogūnus supjaustykite pusmėnuliais, česnakus — skiltelėmis. Išdėliokite daržoves keptuvėje ir kepkite, maišydami, 8 minutes.
  3. Į puodą supilkite sultinį, užvirinkite ir sumažinkite temperatūrą.
  4. Mėsą ir apkepintas daržoves sudėkite į puodą, įdėkite nuluptus ir perpjautus į 4 dalis pomidorus, rozmarinus ir raudonėlius, išmaišykite, uždenkite dangčiu ir troškinkite 1 valandą.
  5. Pabaigoje įdėkite lęšius, įberkite druskos, pipirų, užvirinkite ir išjunkite
  6. Patiekiant apibarstykite šviežiomis susmulkintomis kalendromis.

Rekomendacijos:

Į puodą, kuriame verda patiekalas, prieskonius berkite šaukštu, o ne tiesiai iš jų laikymo indo. Sudrėkę nuo garų, prieskoniai greitai praranda kokybę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kai norai pildosi: laimėk kelionę į Maldyvus keturiems su „Lidl Plus“
Reklama
Kalėdinis „Teleloto“ stebuklas – saulėtas dangus bene kiaurus metus
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos