Jums reikės:
1 kg kiaulienos nugarinės su kaulu,
šaukštelio druskos.
Marinatui:
50 ml aitraus pomidorų padažo,
100 ml aliejaus,
2 šaukštų vyno acto.
Glajui:
100 ml aitraus pomidorų padažo,
2 šaukštų sojų padažo,
2 šaukštų aliejaus,
2 šaukštelių kmynų,
šaukštelio maltos ciberžolės,
žiupsnelio juodųjų pipirų.
Kaip gaminti:
1. Plastikiniame maišelyje sumaišykite marinato produktus, sudėkite mėsą ir 2 val. palaikykite šaldytuve.
2. Sumaišykite glajaus produktus. Kepkite mėsą ant grotelių, kelis kartus patepkite glajumi, baigdami kepti pabarstykite druska.
3. Tiekite su pomidorų padažu ir ant grotelių keptais baklažanais arba cukinijomis.