Aromatingas kiaulienos kepsnys: kvapas ir skonis užburs

Koks kepsnys pats skaniausias? Pirmiausia reikia išbandyti ne vieną, kad surastumėte tobulą. Bandome!
Aromatingas kiaulienos kepsnys
Aromatingas kiaulienos kepsnys / Shutterstock nuotr.

Jums reikės:

1 kg kiaulienos nugarinės su kaulu,

šaukštelio druskos.

Marinatui:

50 ml aitraus pomidorų padažo,

100 ml aliejaus,

2 šaukštų vyno acto.

Glajui:

100 ml aitraus pomidorų padažo,

2 šaukštų sojų padažo,

2 šaukštų aliejaus,

2 šaukštelių kmynų,

šaukštelio maltos ciberžolės,

žiupsnelio juodųjų pipirų.

Kaip gaminti:

1. Plastikiniame maišelyje sumaišykite marinato produktus, sudėkite mėsą ir 2 val. palaikykite šaldytuve.

2. Sumaišykite glajaus produktus. Kepkite mėsą ant grotelių, kelis kartus patepkite glajumi, baigdami kepti pabarstykite druska.

3. Tiekite su pomidorų padažu ir ant grotelių keptais baklažanais arba cukinijomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis