„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Aštrus azijietiškas vištienos troškinys

Atšalus orams norisi aštriau ir sočiau, tad pats metas į svečius pasikviesti Azijos virtuvę. Ši vištiena tikrai jus sušildys!
Aštri kiniška vištiena
Aštri kiniška vištiena / Shutterstock nuotr.
Temos: 2 Receptai Vištiena

Reikės:

  • 3 gabaliukų vištienos krūtinėlių filė,
  • 2 morkų,
  • 1 čili pipiriuko,
  • 5 valg. š. sojų padažo,
  • 1 valg. š. saldžiaaštrio kiniško padažo,
  • gabaliuko imbiero šaknies,
  • 2 skiltelių česnako,
  • 2 valg. š. sezamo sėklų.

Gaminimas:

Morkas supjaustykite plonais šiaudeliais, čili, česnaką ir imbierą susmulkinkite.

Vištieną šiek tiek apkepkite, suberkite česnakus, čili ir imbierą.

Suberkite morkas, supilkite soją ir kinišką padažą, viską troškinkite su šlakeliu vandens.

Kai vištiena ir morkos suminkštės, suberkite sezamo sėklas ir viską dar porą minučių patroškinkite.

Patiekite su ryžiais ir šviežiomis daržovėmis.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“