Reikės:
- 3 gabaliukų vištienos krūtinėlių filė,
- 2 morkų,
- 1 čili pipiriuko,
- 5 valg. š. sojų padažo,
- 1 valg. š. saldžiaaštrio kiniško padažo,
- gabaliuko imbiero šaknies,
- 2 skiltelių česnako,
- 2 valg. š. sezamo sėklų.
Gaminimas:
Morkas supjaustykite plonais šiaudeliais, čili, česnaką ir imbierą susmulkinkite.
Vištieną šiek tiek apkepkite, suberkite česnakus, čili ir imbierą.
Suberkite morkas, supilkite soją ir kinišką padažą, viską troškinkite su šlakeliu vandens.
Kai vištiena ir morkos suminkštės, suberkite sezamo sėklas ir viską dar porą minučių patroškinkite.
Patiekite su ryžiais ir šviežiomis daržovėmis.
Skanaus!