Aštrus užkandis „Jalapenų pelytės“: sūriu įdaryti pipirai su šoninės kailiniais

Keistas pavadinimas ir paslaptinga išvaizda slepia tikrą gurmanišką bombytę. Ragautojai sako, kad daugiau trijų iš karto nesuvalgysi, tačiau to užteks visam vakarui. Sotus kelių rūšių sūris aštriame pipire neleis abejoti, kad valgėte, o maloni šiluma bei traškios šoninės aromatas dar ilgai maloniai kutens gomurį. Šefas Reinis vėl kviečia gaminti!

„Pelytėms“ reikės:

  • 40 g fermentinio sūrio,
  • 100 g „Filadelfijos“ sūrio,
  • 5 g česnako,
  • 10 g petražolių,
  • 60 g rūkytos šoninės,
  • 10 g rozmarino,
  • 10 g svogūnų laiškų,
  • 200 g jalapenų.

Kaip gaminti įdarytus jalapenus, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

VIDEO: Aštrus užkandis „Jelapenų pelytės“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis