Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Auksaspalviai bulviniai blynai su varškės ir lašišos padažu

Bulvinius blynus mėgstame visi, tačiau ir juos norisi kartais patiekti įdomiau. Šiandien „Popierinio baro“ šefas Reinis siūlo originalų ir gardų lašišos ir varškės padažą, kuris bulviniams blynas suteiks visai naują charakterį. Išmėginkite!
Bulviniai blynai
Bulviniai blynai / 123RF.com nuotr.

Blynams reikės:

  • 4 didelių bulvių,
  • žiupsnelio druskos,
  • žiupsnelio pipirų,
  • saujos svogūnų laiškų,
  • 1/2 valg. š. miltų,
  • 1/2 valg. š. grietinės,
  • 1 kiaušinio,
  • aliejaus kepimui.

Padažui reikės:

  • 4 rūkytos lašišos nugarkaulių,
  • žiupsnelio pipirų,
  • 1 skiltelės česnako,
  • saujos krapų,
  • saujos svogūnų laiškų,
  • 1 pakelio varškės,
  • 1 valg. š. grietinės,
  • 50 ml pasukų,
  • žiupsnelio druskos.

Kaip gaminti blynus, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

VIDEO: Niekada nenuvils: auksaspalviai bulviniai blynai su varškės ir lašišos padažu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kai norai pildosi: laimėk kelionę į Maldyvus keturiems su „Lidl Plus“
Reklama
Kalėdinis „Teleloto“ stebuklas – saulėtas dangus bene kiaurus metus
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos