Ingredientai:
- 4 kg bulvių (jau nuskustų);
- 1l pieno;
- 2 kiaušiniai;
- 500 g rūkytos šoninės;
- 4 dideli svogūnai;
- druskos;
- pipirų.
Gaminimas:
1. Bulves sutarkuoju su vienu svogūnu. Tarkius užplikau pienu, sudedu kepintą rūkytą šoninę su svogūnais, beriu druskos ir pipirų. Mušu kiaušinius.
2. Viską gerai išmaišau ir pilu į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi.
3. Kepu iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 1,5 val.
Kaskart išleisdamas receptą į viešą „gyvenimą“ drauge su juo išleidžiu ir dalelę savo širdies. Man maisto gamyba – ne tik darbas, pomėgis, aistra, bet ir meilė, kvėpavimas, dvasinis pasitenkinimas. Juk meilė geram maistui, kaip ir mylimam žmogui, niekada nesibaigia! Idėjų geram maistui galite pasisemti „Aurimėlio virtuvė“ feisbuko ir instagramo paskyrose.