Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Aurimėlio virtuvė“: orkaitėje keptas omletas su gardžiais priedais

Šis omletas – puikus pasirinkimas skaniems ir sotiems pusryčiams. Išbandykite ilgojo Joninių savaitgalio proga!
Orkaitėje keptas omletas su gardžiais priedais
Orkaitėje keptas omletas su gardžiais priedais / Tinklaraštininko nuotr.

Ingredientai:

  • 4 kiaušinių;
  • 100 ml pieno;
  • 50 g tarkuoto kietojo sūrio;
  • 1 arbat. šaukšt. prieskonių, tinkančių omletui;
  • 2 riekelės Serano kumpio;
  • druskos;
  • pipirų;
  • sviesto, keptuvėlėms ištepti;
  • papuošimui: mažų pomidoriukų, šviežio baziliko, gorgonzolos sūrio, alyvuogių.

Gaminimas:

1. Į dubenį mušame kiaušinius, pilame pieną, beriame tarkuotą kietąjį sūrį, omleto prieskonių, druskos, pipirų. Viską lengvai išplakame. Dedame smulkintą Serano kumpį.

2. Mažas keptuvėles ar vieną didelę keptuvę ištepame sviestu, pilame kiaušinių masę ir dedame į orkaitę. Kepame 170 laipsnių karščio orkaitėje apie 15 minučių.

3. Patiekiame su pomidoriukais, gorgonzolos sūriu, baziliko lapeliais ir alyvuogėmis.

Tinklaraštininko nuotr. /Orkaitėje keptas omletas su gardžiais priedais
Tinklaraštininko nuotr. /Orkaitėje keptas omletas su gardžiais priedais

Kaskart išleisdamas receptą į viešą „gyvenimą“ drauge su juo išleidžiu ir dalelę savo širdies. Man maisto gamyba – ne tik darbas, pomėgis, aistra, bet ir meilė, kvėpavimas, dvasinis pasitenkinimas. Juk meilė geram maistui, kaip ir mylimam žmogui, niekada nesibaigia! Idėjų geram maistui galite pasisemti „Aurimėlio virtuvė“ Facebook ir Instagram paskyrose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai