Ingredientai:
- 4 kiaušiniai;
- 150 g cukraus;
- 250 g rikotos;
- 150 g miltų;
- 50 g aliejaus;
- 1 arbat. šaukšt. kepimo miltelių;
- 1 arbat. šaukšt. vanilinio cukraus;
- mėgstamų vaisių ir uogų.
Gaminimas:
1. Į dubenį mušame kiaušinius, beriame cukrų, vanilinį cukrų ir viską išplakame iki purumo.
2. Dedame rikotą ir po truputį išmaišome. Suberiame persijotus miltus su kepimo milteliais. Išmaišome. Galiausiai supilame aliejų ir viską gerai išmaišome.
3. Paruoštą tešlą supilame į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą. Ant viršaus dedame mėgstamus vaisius ir uogas.
4. Kepame apie 30 min. iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Kaskart išleisdamas receptą į viešą „gyvenimą“ drauge su juo išleidžiu ir dalelę savo širdies. Man maisto gamyba – ne tik darbas, pomėgis, aistra, bet ir meilė, kvėpavimas, dvasinis pasitenkinimas. Juk meilė geram maistui, kaip ir mylimam žmogui, niekada nesibaigia! Idėjų geram maistui galite pasisemti „Aurimėlio virtuvė“ Facebook ir Instagram paskyrose.