Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Aurimėlio virtuvės“ receptas: pikantiški varškėčiai su lašiša ir avokadu

Nors varškėčių ingredientai vos keli ir išties elementarūs, jų receptų galima priskaičiuoti keliolika, o gal ir dar daugiau. O jei imsime domėn ir įvairiausius priedus, su kuriais jie patiekiami, variacijų dar padaugės. Išbandykite derinį, kurį siūlo kulinaras ir tinklaraštininkas Aurimas Alionis, „Aurimėlio virtuvė“ šeimininkas.
Pikantiški varškėčiai su lašiša ir avokadu
Pikantiški varškėčiai su lašiša ir avokadu / Tinklaraštininko nuotr.

Ingredientai:

  • 250 g varškės (9 proc. riebumo);
  • 1 kiaušinis;
  • 1 valg. šaukšt. manų kruopų;
  • 1 valg. šaukšt. miltų;
  • druskos;
  • pipirų;
  • mairūno;
  • aliejaus (kepimui).

Gaminimas:

1. Visus ingredientus dedame į dubenį ir išminkome tešlą. Formuojame varškėčius, apvoliojame miltuose ir kepame keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.

2. Patiekiame su rūkyta arba sūdyta lašiša, avokado „salsa“ (1 avokadas, 1 šaukštelis citrinos sulčių, druskos ir pipirų). Papuošiame žalumynais.

Kaskart išleisdamas receptą į viešą „gyvenimą“ drauge su juo išleidžiu ir dalelę savo širdies. Man maisto gamyba – ne tik darbas, pomėgis, aistra, bet ir meilė, kvėpavimas, dvasinis pasitenkinimas. Juk meilė geram maistui, kaip ir mylimam žmogui, niekada nesibaigia! Idėjų geram maistui galite pasisemti „Aurimėlio virtuvė“ Facebook ir Instagram paskyrose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„ID Vilnius“ – Vilniaus miesto technologijų kompetencijų centro link
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais