Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Aurimėlio virtuvės“ receptas: šaltibarščiai su kaparėliais

Šaltibarščiai man skanu bet kuriuo metų laiku. Gaminu juos dažnai, todėl kartais norisi atrasti kitokį skonį, o tam pasinaudoju vis kitokiais ingredientais, šį kartą gaminau su kaparėliais. Kadangi kaparėliai man labai patinka, tai ir šaltibarščiai su kaparėliais buvo tikrai „wow“!
Šaltibarščiai su kaparėliais
Šaltibarščiai su kaparėliais / Tinklaraštininko nuotr.

Ingredientai:

  • 2 l šaltibarščių kefyro;
  • 500 g marinuotų burokėlių;
  • 500 g agurkų;
  • po ryšulėlį krapų ir svogūnų laiškų;
  • 2 valg. šaukšt. kaparėlių;
  • druskos;
  • pipirų;
  • putpelių kiaušinių;
  • grietinės.

Gaminimas:

1. Į puodą pilame kefyrą, dedame marinuotus burokėlius, tarkuotus agurkus, smulkintus žalumynus (truputį paliekame papuošimui).

2. Kaparėlius pasmulkiname ir dedame į šaltibarščius, beriame druskos, pipirų. Viską gerai išmaišome ir dedame į šaldytuvą atvėsti.

3. Patiekiame su virtais putpelių kiaušiniais, grietine, žalumynais.

Kaskart išleisdamas receptą į viešą „gyvenimą“ drauge su juo išleidžiu ir dalelę savo širdies. Man maisto gamyba – ne tik darbas, pomėgis, aistra, bet ir meilė, kvėpavimas, dvasinis pasitenkinimas. Juk meilė geram maistui, kaip ir mylimam žmogui, niekada nesibaigia! Idėjų geram maistui galite pasisemti „Aurimėlio virtuvė“ Facebook ir Instagram paskyrose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Netikėtai didelis gyventojų susidomėjimas naujomis, efektyviomis šildymo priemonėmis ir dotacijomis
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?