Ingredientai:
- 2 l šaltibarščių kefyro;
- 500 g marinuotų burokėlių;
- 500 g agurkų;
- po ryšulėlį krapų ir svogūnų laiškų;
- 2 valg. šaukšt. kaparėlių;
- druskos;
- pipirų;
- putpelių kiaušinių;
- grietinės.
Gaminimas:
1. Į puodą pilame kefyrą, dedame marinuotus burokėlius, tarkuotus agurkus, smulkintus žalumynus (truputį paliekame papuošimui).
2. Kaparėlius pasmulkiname ir dedame į šaltibarščius, beriame druskos, pipirų. Viską gerai išmaišome ir dedame į šaldytuvą atvėsti.
3. Patiekiame su virtais putpelių kiaušiniais, grietine, žalumynais.
Kaskart išleisdamas receptą į viešą „gyvenimą“ drauge su juo išleidžiu ir dalelę savo širdies. Man maisto gamyba – ne tik darbas, pomėgis, aistra, bet ir meilė, kvėpavimas, dvasinis pasitenkinimas. Juk meilė geram maistui, kaip ir mylimam žmogui, niekada nesibaigia! Idėjų geram maistui galite pasisemti „Aurimėlio virtuvė“ Facebook ir Instagram paskyrose.