Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Avinžirnių kotletai iš morkų, bulvių su aguonomis

Bonduelle pristato greitus ir naudingus receptus!
Avinžirnių kotletai iš morkų, bulvių su aguonomis
Avinžirnių kotletai iš morkų, bulvių su aguonomis / Projekto partnerio nuotr.

Kiekis: 4 porcijos

Kalorijos: 150 kcal

Paruošimo laikas: 40 min

Ingredientai:

  • Vapeur garuose ruošti avinžirniai, 425 ml, 1 skardinė
  • Tarkuotos apkeptos morkos – 1/3 stiklinės
  • Bulvės – 4 vnt.
  • Svogūnas – 1 vnt.
  • Citrina – 1 vnt.
  • Česnakai – 2 skiltelės
  • Džiūvėsėliai – 2 šaukštai
  • Aguonos – 2 šaukštai
  • Sojos padažas – 1 šaukštas
  • Muskato riešutas – 1/2 arbat. šaukšt.
  • Druska – pagal skonį

Paruošimo būdas

  1. Susmulkinkite avinžirnius trintuvu.
  2. Svogūnus ir česnakus supjaustykite kuo smulkiau, sumaišykite su avinžirnių pasta, sudėkite morkas, citrinų sultis, sojų padažą, džiūvėsėlius, muskato riešutą ir kruopščiai išmaišykite.
  3. Suformuokite nedidelius kotletukus ir išvoliokite džiūvėsėliuose, apkepinkite su augaliniu aliejumi 5-7 min. iš kiekvienos pusės.
  4. Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, sutrinkite į tyrelę, suberkite aguonas ir išmaišykite.
  5. Kotletus patiekite su tyrele.

Rekomendacijos:

Norint, kad tyrelė būtų skanesnė bei pikantiškesnė, paprastą pieną galima pakeisti migdolų pienu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kai norai pildosi: laimėk kelionę į Maldyvus keturiems su „Lidl Plus“
Reklama
Kalėdinis „Teleloto“ stebuklas – saulėtas dangus bene kiaurus metus
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos