„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Avižinių dribsnių ir bananų blyneliai: visi smaguriai bus pasotinti!

Šie blyneliai pasotins ir ryte, ir vakare, o jei mėgstate saldžiau – atstos ir pietus. Dėkojame skaitytojai Laimai už receptą ir kviečiame ragauti!
Avižinių dribsnių ir bananų blynai
Avižinių dribsnių ir bananų blynai / Laimos Kulikajevienės nuotr.

Avižinių dribsnių ir bananų blyneliams reikės:

  • 2 kiaušinių,
  • 1 didelio prinokusio banano,
  • 3 valg. š. avižinių dribsnių,
  • žiupsnelio druskos,
  • kokosų aliejaus (kepimui).

Gaminimas:


Bananą sutrinti šakute, į jį sudėti avižinius dribsnius, druską ir kiaušinius. Viską gerai išmaišyti. Kepti blynus iš abiejų pusių įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu kokosų aliejaus. Patiekti su mėgstama uogiene.

Skanaus!

Dėkojame Laimai K. už receptą! Kviečiame ir Jus dalyvauti konkurse ir laimėti gardžių „Piemenėlio“ produktų rinkinį!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs