Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baklažanų salotos su avinžirniais ir vištienos file

Bonduelle pristato greitus ir naudingus receptus!
Baklažanų salotos su avinžirniais ir vištienos file
Baklažanų salotos su avinžirniais ir vištienos file / Projekto partnerio nuotr.

Kiekis: 2 porcijos

Kalorijos: 118 kcal

Paruošimo laikas: 20 min.

Ingredientai:

  • „Vapeur“ garuose ruošti avinžirniai, 425 ml, 1 skardinė
  • Baklažanas – 2 vnt.
  • Vištienos file – 300 g
  • Mėtos – 4 šakelės
  • Alyvuogių aliejus – 6 šaukštai
  • Česnakai – 2 skiltelės
  • Malta paprika – 2 arbat. šaukšt.
  • Druska – pagal skonį
  • Pipirai – pagal skonį

Paruošimo būdas

1. Baklažanus supjaustykite 1 сm storio skiltelėmis, įberkite druskos, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, suvyniokite į foliją ir pakepkite įkaitintoje iki 200 °С orkaitėje apie 10 minučių. Vėliau supjaustykite kubeliais.

2. Vištienos file supjaustykite mažais gabalėliais, apkepinkite keptuvėje su alyvuogių aliejumi ir paprika maždaug 10 minučių.

3. Į dubenį sudėkite susmulkintus česnakus, avinžirnius, vištieną, baklažanus ir kapotas mėtas. Pagardinkite alyvuogių aliejumi ir gerai išmaišykite.

Rekomendacijos:

Vištienos file galima šiek tiek pamušti, kad ji būtų minkštesnė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“
Reklama
„Energus“ dviratininkų komandos įkūrėjas P.Šidlauskas: kiekvienas žmogus tiek sporte, tiek versle gali daugiau
Reklama
Visuomenės sveikatos krizė dėl vitamino D trūkumo: didėjanti problema tarp vaikų, suaugusiųjų ir senjorų