Kiekis: 2 porcijos
Kalorijos: 118 kcal
Paruošimo laikas: 20 min.
Ingredientai:
- „Vapeur“ garuose ruošti avinžirniai, 425 ml, 1 skardinė
- Baklažanas – 2 vnt.
- Vištienos file – 300 g
- Mėtos – 4 šakelės
- Alyvuogių aliejus – 6 šaukštai
- Česnakai – 2 skiltelės
- Malta paprika – 2 arbat. šaukšt.
- Druska – pagal skonį
- Pipirai – pagal skonį
Paruošimo būdas
1. Baklažanus supjaustykite 1 сm storio skiltelėmis, įberkite druskos, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, suvyniokite į foliją ir pakepkite įkaitintoje iki 200 °С orkaitėje apie 10 minučių. Vėliau supjaustykite kubeliais.
2. Vištienos file supjaustykite mažais gabalėliais, apkepinkite keptuvėje su alyvuogių aliejumi ir paprika maždaug 10 minučių.
3. Į dubenį sudėkite susmulkintus česnakus, avinžirnius, vištieną, baklažanus ir kapotas mėtas. Pagardinkite alyvuogių aliejumi ir gerai išmaišykite.
Rekomendacijos:
Vištienos file galima šiek tiek pamušti, kad ji būtų minkštesnė.