Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

Baklažanų užkandėlė, ruošta ant grilio: ilgai neužtruksite

Baklažanai kepti ant grilio gali būti tiek puikus garnyras, tiek ir pagrindinis patiekalas. O jau kvapas ir skonis tikrai nenuvils!
Kepti baklažanai
Kepti baklažanai / 123RF.com nuotr.

Jums reikės:

baklažanų,

druskos,

2 valg. š. aliejaus,

žiupsnelio pipirų,

po 1 valg. š. citrinų sulčių ir kapotų petražolių.

Kaip gaminti:

1. Baklažanus supjaustykite griežinėliais, pabarstykite druska ir palikite 15 min. pastovėti, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.

2. Dubenėlyje sumaišykite 2 šaukštus aliejaus, po šaukštą citrinų sulčių ir kapotų petražolių, įberkite žiupsnelį pipirų.

3. Baklažanų griežinėlius patepkite aliejumi ir kepkite ant grotelių po 2–3 min. iš kiekvienos pusės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius