„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Bulviniai Aurimėlio blynai su tobulu įdaru

Kas nemėgsta bulvinių blynų su mėsa? O jeigu dar tai antiena? Ančių kulšelių mėsą sumalu, pagardinu ir turiu tobulą bulvinių blynų įdarą.
Aurimėlio bulviniai blynai su įdaru
Aurimėlio bulviniai blynai su įdaru / „Aurimėlio virtuvės“ nuotr.

Reikės:

  • 2 kg nuvalytų bulvių;
  • 1 svogūno;
  • 2 v.š. miltų;
  • 2 kiaušinių;
  • Druskos, pipirų.

Gamyba:

Bulves ir svogūną sutarkuojame, mušame kiaušinius, dedame miltų, beriame druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišome.

Įkaitiname Grand feu keptuvėles, pilame aliejaus (aš kepiau ant žąsies taukų), dedame tarkių, ant jų antienos įdaro ir vėl tarkio. Kepame ant silpnos ugnies kol gražiai apskrunda (vieną pusę apie 5min).

Įdarui reikės:

  • ~700g maltos antienos;
  • 2 svogūnų;
  • Kelių skiltelių česnako;
  • Druskos, pipirų, mairūno.

Gamyba:

Į dubenį dedame maltą antieną, sutarkuojame svogūnus, susmulkiname česnaką, beriame druskos, pipirų, mairūno. Viską gerai išmaišome.

Skanaus Jums linki Aurimėlis!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“