Reikės:
- 2 kg nuvalytų bulvių;
- 1 svogūno;
- 2 v.š. miltų;
- 2 kiaušinių;
- Druskos, pipirų.
Gamyba:
Bulves ir svogūną sutarkuojame, mušame kiaušinius, dedame miltų, beriame druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišome.
Įkaitiname Grand feu keptuvėles, pilame aliejaus (aš kepiau ant žąsies taukų), dedame tarkių, ant jų antienos įdaro ir vėl tarkio. Kepame ant silpnos ugnies kol gražiai apskrunda (vieną pusę apie 5min).
Įdarui reikės:
- ~700g maltos antienos;
- 2 svogūnų;
- Kelių skiltelių česnako;
- Druskos, pipirų, mairūno.
Gamyba:
Į dubenį dedame maltą antieną, sutarkuojame svogūnus, susmulkiname česnaką, beriame druskos, pipirų, mairūno. Viską gerai išmaišome.
Skanaus Jums linki Aurimėlis!