Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bulvių ir lašišų salotos: tobulas derinukas

Norite pavalgyti sočiai ir skaniai? Šios salotos pataikys tiesiai į dešimtuką!
Bulvių ir lašišų salotos
Bulvių ir lašišų salotos / Shutterstock nuotr.

Jums reikės:

4 nedidelių bulvių,

150 g sūdytų lašišų,

ryšulėlio gražgarsčių salotų,

kelių svogūnų laiškų,

šaukšto kaparėlių,

aliejaus, majonezo arba liesos grietinės,

bulvių prieskonių,

druskos.

Kaip gaminti:

1. Nulupkite bulves, padalykite išilgai į keturias dalis, apkepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, baigdami kepti pabarstykite bulvių prieskoniais. Sudėkite keptas bulves ant popierinio rankšluosčio, kad nusivarvėtų ir pravėstų.

2. Plonais griežinėliais supjaustykite lašišas.

3. Nuplaukite ir nuvarvinkite salotas. Supjaustykite svogūnų laiškus.

4. Sudėkite į lėkštę keptas bulves, lašišų griežinėlius ir salotas, išmaišykite, apibarstykite svogūnų laiškais ir kaparėliais, pasūdykite, pagardinkite majonezu arba liesa grietine.

Kulinaro patarimas. Prie šių salotų taip pat tiks varškės ir česnakų padažas. Sutrinkite varškę šakute, sumaišykite su grietine, išspauskite česnako skiltelę, pagal skonį pasūdykite ir užkrėskite ant salotų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito