Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Bulvių pyragas su brokoliais

Bonduelle pristato greitus ir naudingus receptus!
Bulvių pyragas su brokoliais
Bulvių pyragas su brokoliais / Projekto partnerio nuotr.

Kiekis: 2 porcijos

Kalorijos: 171 kcal

Paruošimo laikas: 40 min.

Ingredientai:

  • Bulvės – 0,3 kg
  • VAPEUR GARUOSE RUOŠTI BROKOLIAI, 400g, 1/2 pakuotės
  • Svogūnas – 1 vnt.
  • Augalinis aliejus – 4 šaukštai
  • Mielės – 5 g
  • Kvietiniai miltai – 450 g
  • Cukrus – 5 šaukštai
  • Džiovintų daržovių kremas – 1 šaukštas
  • Druska – pagal skonį

Paruošimo būdas

  • Bulves išvirkite verdančiame pasūdytame vandenyje, išplakite tyrelę, įpilkite vandens, kuriame virė bulvės, ir suberkite augalinės kilmės grietinėlės miltelius.
  • Smulkiai supjaustytus svogūnus apkepinkite su augaliniu aliejumi iki auksinio atspalvio. Brokolius atšildykite ir virkite 5min. verdančiame vandenyje. Sumaišykite svogūnus ir brokolius su bulvių tyrele. Palaukite, kol atvės.
  • Tešlai paruošti šiltame vandenyje ištirpinkit cukrų, druską ir mieles, supilkite likusį augalinį aliejų ir pamažu maišydami supilkite miltus. Iškočiokit nelipnią tešlą ir palikit šiltoje vietoje, kad iškiltų.
  • Kepimo formelę ištepkite augaliniu aliejumi, įdėkite ploną sluoksnį tešlos, ant jos suberkit įdarą ir ant viršaus vėl uždėkit tešlą.
  • Kepkite 20 min. įkaitintoje iki 180 °С orkaitėje.

Rekomendacijos:

Jeigu naudojate gyvąsias mielias, ruošdami patiekalą įberkite jų dukart daugiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas