Kiekis: 2 porcijos
Kalorijos: 171 kcal
Paruošimo laikas: 40 min.
Ingredientai:
- Bulvės – 0,3 kg
- VAPEUR GARUOSE RUOŠTI BROKOLIAI, 400g, 1/2 pakuotės
- Svogūnas – 1 vnt.
- Augalinis aliejus – 4 šaukštai
- Mielės – 5 g
- Kvietiniai miltai – 450 g
- Cukrus – 5 šaukštai
- Džiovintų daržovių kremas – 1 šaukštas
- Druska – pagal skonį
Paruošimo būdas
- Bulves išvirkite verdančiame pasūdytame vandenyje, išplakite tyrelę, įpilkite vandens, kuriame virė bulvės, ir suberkite augalinės kilmės grietinėlės miltelius.
- Smulkiai supjaustytus svogūnus apkepinkite su augaliniu aliejumi iki auksinio atspalvio. Brokolius atšildykite ir virkite 5min. verdančiame vandenyje. Sumaišykite svogūnus ir brokolius su bulvių tyrele. Palaukite, kol atvės.
- Tešlai paruošti šiltame vandenyje ištirpinkit cukrų, druską ir mieles, supilkite likusį augalinį aliejų ir pamažu maišydami supilkite miltus. Iškočiokit nelipnią tešlą ir palikit šiltoje vietoje, kad iškiltų.
- Kepimo formelę ištepkite augaliniu aliejumi, įdėkite ploną sluoksnį tešlos, ant jos suberkit įdarą ir ant viršaus vėl uždėkit tešlą.
- Kepkite 20 min. įkaitintoje iki 180 °С orkaitėje.
Rekomendacijos:
Jeigu naudojate gyvąsias mielias, ruošdami patiekalą įberkite jų dukart daugiau.