Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Burnoje tirpstantis morkų pyragas su riešutais

Ar mokate kepti morkų pyragą? Tokį, kuris būtų nei per šlapias, nei per sausas, o tiesiog tirptų burnoje? „Popierinio baro“ šefas Reinis kaip tik tokį ir siūlo pasigaminti.
Morkų pyragas
Morkų pyragas / 123RF.com nuotr.

Pyragui reikės:

  • 6 morkų,
  • 2 didelių saujų lazdyno arba kitų mėgstamų riešutų,
  • 2 saujų džiovintų abrikosų,
  • 100 g sviesto,
  • 1 arb. š. cinamono,
  • 1 arb. š. imbiero miltelių,
  • 7 valg. š. cukraus,
  • 1 valg. š. medaus,
  • 1 valg. š. su kaupu Maskarponės,
  • 3 kiaušinių,
  • 5 valg. š miltų.

Glajui:

  • 250 ml riebios grietinėlės,
  • 2 kiaušinių trynių,
  • tarkuotos apelsino žievelės,
  • 1 saujos lazdyno arba kitų riešutų.

Kaip gaminti šį burnoje tirpstantį morkų pyragą, žiūrėkite apačioje esančiame vaizdo reportaže.

VIDEO: Kalėdomis kvepiantis morkų pyragas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„ID Vilnius“ – Vilniaus miesto technologijų kompetencijų centro link
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais