„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Burnoje tirpstantys varškės blyneliai

Lengvi ir purūs, šie varškėtukai valgytojus pavergia nuo pirmojo kąsnelio. Norėtumėt matyti nuo skanumo alpstančią šeimą?
Varškės blyneliai
Varškės blyneliai / Shutterstock nuotr.

Reikės:

  • 500 g smulkios riebios varškės,
  • 2 kiaušinių,
  • 100 g cukraus,
  • 15 g vanilinio cukraus,
  • žiupsnelio druskos,
  • 1 arb. š. kepimo miltelių,
  • 2 stiklinių miltų.

Gaminimas:

Dubenyje sumaišykite visus produktus. Miltų kiekis gali skirtis priklausomai nuo varškės. Jeigu naudosite šlapesnę, miltų reikės daugiau. Tešla turi gautis beveik lengvai kočiojama.

Pirštais atžnybkite jos gabaliuką ir miltuotomis rankomis suplokite ploną paplotėlį. Kepkite įkaitintame kokoso aliejuje. Patiekite su mėgstama uogiene arba grietine.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs