Beje, labai smagu stebėti pitų kepimo procesą – jis trunka vos kelias minutes, o per tą laiką karštoje orkaitėje iš plokščių paplotėlių pitos virsta puriomis pagalvėlėmis. Žinoma, kartais tešla ar orkaitė iškrečia pokštą ir ne visos pitos gražiai išsipučia – jos puikiai iškepa, bet lieka plokščios. Nenusiminkite, taip pasitaiko visiems. Štai ir detalus receptas!
2021 10 09
Būtina išbandyti, jei dar nekepėt: išorėje traškios, viduje minkštos pitos
Artimųjų bei Vidurio Rytų virtuvė visame pasaulyje išpopuliarėjo jau senokai, patiekalai iš šio regiono mėgstami ir Lietuvoje. Ko gero, sunku ją įsivaizduoti be minkštų mielinių paplotėlių pitų. Nors gali atrodyti, kad iškepti joms reikia didelės meistrystės, iš tiesų – nieko panašaus. Užtenka ir paprastų ingredientų, ir elementarios orkaitės, o pats procesas netrunka ilgiau nei valandą.
Pranešti klaidą
Sėkmingai išsiųsta
Dėkojame už praneštą klaidą