„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Cepelinai su antiena? Kodėl gi ne – „Aurimėlio virtuvė“ rekomenduoja!

Kas nemėgsta cepelinų? Aš esu visų bulvinių patiekalų gerbėjas, bet cepelinai yra kažkas tokio. Šį kartą cepelinų įdarui naudojau ančių kulšelių mėsą.
„Aurimėlio virtuvės“ cepelinai
„Aurimėlio virtuvės“ cepelinai / „Aurimėlio virtuvės“ nuotr.

Tešlai reikės:

3 kg nusunktų bulvių tarkio;

400 g virtų maltų bulvių;

200 g krakmolo;

2 a.š. druskos.

Įdarui reikės:

1 kg ančių kulšelių mėsos;

200 g kiaulienos lašinukų;

2 svogūnų;

Pora skiltelių česnako;

Druskos, pipirų, mairūno.

Gamyba:

Visus tešlos ingredientus dedame į dubenį ir išminkome tešlą.

Ančių kulšelių mėsą kartu su lašinukais sumalame, dedame smulkintus ir aliejuje pakepintus svogūnus ir česnakus. Beriame druskos, pipirų ir mairūno. Išmaišome.

Puode užverdame vandenį, beriame druskos, pilame puodelį šalto vandens su jame ištirpintu krakmolu (2 v.š.), formuojame cepelinus ir dedame virti. Verdame apie 20min nuo iškilimo į paviršių.

Patiekiame su rūkytos šoninės spirgučiais bei grietine.

Skanaus Jums linki Aurimėlis!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“