01 20

Čičinsko kepsnys – aukštaitiškos virtuvės pasidžiavimas, kuriam atsispirti neįmanoma

Panevėžio miesto gastronomijos šedevru vadinamas Čičinsko kepsnys yra kulinarinio paveldo palikimas. Kiti regionai jo gal ir nežino, nors ir dalis vietinių autentišką jo gaminimo būdą ilgą laiką laikė paslaptyje.
„Čičinsko“ kepsnys, patiektas „siauruko“ depe
„Čičinsko“ kepsnys, patiektas „siauruko“ depe / Karolinos Stažytės nuotr.

Laiko ir kruopštumo jį gaminant prireiks, bet kartoti – neabejotinai norėsis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis