Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
07 18

Cukinijų žiedai, įdaryti rikota: tai kelias į gurmanų širdį

Ar esate skanavę ką nors subtilesnio ir estetiškesnio nei cukinijų žiedai? O jei dar įdarytumėte juos rikotos sūriu ir apkeptumėte..? Toks užkandis itin populiarus Italijos ir Prancūzijos regionuose, bet lengvai pagaminamas ir Lietuvoje.
Kepami cukinijų žiedai
Kepami cukinijų žiedai / Kristinos Kanišauskaitės-Šaltmerės nuotr.

Žinoma, ne paskutinė vieta tenka ir estetiškam keptų žiedų pateikimui. Bet nepavykti tiesiog negali. Pasidairykite šių geltonų gražuolių turgavietėse ar ūkininkų kioskeliuose ir skanaukite, ypač tinka per karščius. Sotu, nesudėtingai paruošiama ir taip gražu.

Šiam patiekalui reikės:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito