07 18

Cukinijų žiedai, įdaryti rikota: tai kelias į gurmanų širdį

Ar esate skanavę ką nors subtilesnio ir estetiškesnio nei cukinijų žiedai? O jei dar įdarytumėte juos rikotos sūriu ir apkeptumėte..? Toks užkandis itin populiarus Italijos ir Prancūzijos regionuose, bet lengvai pagaminamas ir Lietuvoje.
Kepami cukinijų žiedai
Kepami cukinijų žiedai / Kristinos Kanišauskaitės-Šaltmerės nuotr.

Žinoma, ne paskutinė vieta tenka ir estetiškam keptų žiedų pateikimui. Bet nepavykti tiesiog negali. Pasidairykite šių geltonų gražuolių turgavietėse ar ūkininkų kioskeliuose ir skanaukite, ypač tinka per karščius. Sotu, nesudėtingai paruošiama ir taip gražu.

Šiam patiekalui reikės:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis