„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai
07 18

Cukinijų žiedai, įdaryti rikota: tai kelias į gurmanų širdį

Ar esate skanavę ką nors subtilesnio ir estetiškesnio nei cukinijų žiedai? O jei dar įdarytumėte juos rikotos sūriu ir apkeptumėte..? Toks užkandis itin populiarus Italijos ir Prancūzijos regionuose, bet lengvai pagaminamas ir Lietuvoje.
Kepami cukinijų žiedai
Kepami cukinijų žiedai / Kristinos Kanišauskaitės-Šaltmerės nuotr.

Žinoma, ne paskutinė vieta tenka ir estetiškam keptų žiedų pateikimui. Bet nepavykti tiesiog negali. Pasidairykite šių geltonų gražuolių turgavietėse ar ūkininkų kioskeliuose ir skanaukite, ypač tinka per karščius. Sotu, nesudėtingai paruošiama ir taip gražu.

Šiam patiekalui reikės:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“