Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dar nebandėt vištienos ir vynuogių derinio? Ši mišrainė įrodys, koks jis tobulas

Paukštiena itin lengvai suderinama su įvairiausiomis gėrybėmis – ne tik daržovėmis, bet ir šviežiais ar džiovintais vaisiais. Juk kas nėra ragavęs kepto viščiuko, apdėlioto obuoliais. Tačiau šįsyk jūsų dėmesiui – mišrainė, kurioje vištieną papildo šviežios vynuogės, suteikiančios gaivumo ir saldumo. Išbandykit!
Vištienos mišrainė su vynuogėm
Vištienos mišrainė su vynuogėm / Vida Press nuotr.

Ingredientai:

  • 300 g keptos ar virtos vištienos filė be odelės, supjaustytos kubeliais (tinka ir, pvz., keptos vištos likučiai ar pan.);
  • 2 valg. šaukšt. citrinos sulčių;
  • 2 salierų stiebai, supjaustyti plonais griežinėliais;
  • 200 g besėklių vynuogių, perpjautų pusiau;
  • 1 obuolys, nuluptas ir supjaustytas kubeliais;
  • sauja graikinių riešutų, sausai pakepintų, atvėsintų ir stambiai sukapotų;
  • žiupsnis druskos;
  • šviežiai maltų juodųjų pipirų;
  • 23 valg. šaukšt. majonezo;
  • 1 valg. šaukšt. natūralaus jogurto.

Gaminimas:

1. Į dubenį berkite vištienos ir obuolio kubelius, salierų griežinėlius, vynuoges, apšlakstykite viską citrinos sultimis.

2. Nedideliame dubenėlyje šakute kruopščiai išmaišykite majonezą ir jogurtą. Šį mišinį supilkite ant ingredientų dubenyje, berkite druskos, pipirų, sumaišykite ir paragaukite, ar netrūksta skonio. Galiausiai suberkite graikinius riešutus, darsyk permaišykite ir galima tiekti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas