Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Daug baltymų ir jokios mėsos: suvožtinis vegetarams

Suvožtiniai su grikių dribsniais ir raudonosiomis pupelėmis subalansuoti vegetarams, bet yra tokie sotūs ir pilni skonių, kad patiks ir mėsėdžiams!
Burgeriai thumbnail (print)
Vegetariški suvožtiniai / Partnerio nuotr.

Turite receptą, kuriuo taip pat norėtumėte pasidalinti? Siųskite adresu namusefas@15min.lt, dalyvaukite konkurse ir kas savaitę laimėkite po dėžę „Coca Cola“ bei „Body Shop“ prizus!

Daugiau apie konkursą skaitykite čia.

Suvožtiniams reikės:

  • 400 g virtų raudonųjų pupelių
  • 100 ml grikių dribsnių
  • 100 ml virtų trintų bulvių
  • 1 raudonojo svogūno
  • 2 skiltelių česnako
  • 100 ml kukurūzų
  • 2 šaukštų pomidorų pastos
  • 1 šaukštelio kumino
  • 2 šaukštų pieno be laktozės
  • Alyvuogių aliejaus
  • Druskos, pipirų

Kaip paruošti suvožtinius, žiūrėkite videorecepte:

VIDEO: Daug baltymų ir jokios mėsos: suvožtinis vegetarams

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai