Desertas ir užkandis viename – balto šokolado triufeliai su VILVI „Memel Prussia“ 3 mėnesius brandintu sūriu.
Patiks ir mažiems, ir dideliems!
Jums prireiks:
- 40g kietojo VILVI Memel Prussia sūrio
- 200g balto šokolado
- 60g grietinėlės (36%)
- Saujos graikinių arba migdolų riešutų
Taip pat galima naudoti liofilizuotų spanguolių miltelius.
Gaminame:
1. Sūrį sutarkuoti, o šokoladą susmulkinti.
2. Grietinėlę užvirti ir supilti ant sūrio. Išmaišyti. Po to sudėti šokoladą. Jeigu sunkiai tirpsta, galima palaikyti virš garų vonelės ir maišyti, kol viskas susijungs. Normalu, jei liks šiek tiek sūrio drožlių.
3. Atvėsinti, uždengti maistine plėvele ir pastatyti nakčiai į šaldytuvą.
4. Po to imti po nedidelį kiekį masės ir tarp delnų formuoti rutuliukus. Juos apvolioti maltuose riešutuose, uogose ar kituose prieduose. Geriausia juos laikyti šaldytuve ir išimti prieš pat valgant.
Skanaus!