Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

DIENOS RECEPTAS

Malti pjausniai su sviestu pagardintu žalumynais – puikus sprendimas pavalgydinti išalkusią šeimą.
Malti pjausniai su sviestu, pagardintu žalumynais
Malti pjausniai su sviestu, pagardintu žalumynais / Mariaus Žičiaus nuotr.

Malti pjausniai su sviestu pagardintu žalumynais

Pjausniams reikės:

• 600-700 g kiaulienos faršo,

• 1 arbat. š. smulkintų prieskoninių žalumynų,

• 1 svogūno,

• po žiupsnelį penkių pipirų mišinio, druskos ir kmynų,

• 2 arbat. š. sojų padažo,

• 2 valg. š. alyvuogių aliejaus.

 

Sviestui reikės:

• 80 g sviesto,

• 1 arbat. š. smulkintų prieskoninių žalumynų,

• po žiupsnelį penkių pipirų mišinio ir druskos.

 

Kaip gaminti:

1. Kambario temperatūros sviestą sumaišykite su žalumynais, druska ir pipirais. Rankomis formuokite pailgą dešrelę ir dėkite valandai į šaldiklį.

2. Kiaulienos faršą labai gerai sumaišykite su smulkintu svogūnu, žalumynais, kmynais, pipirais, druska, sojų padažu ir leiskite pusvalandį pastovėti, kad prieskoniai įsigertų.

3. Paruoštą faršą padalykite į keturias dalis ir šlapiomis rankomis formuokite pailgus pjausnius. Pjausnius aptepkite aliejumi, sudėkite ant grotelių ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 25 minutes. Tiekdami ant pjausnių uždėkite po griežinėlį sviesto su žalumynais.

 

TAIP PAT SIŪLOME PARAGAUTI

duonosirzaidimu.wordpress.com nuotr. / Dearelės su vynuogėmis
duonosirzaidimu.wordpress.com nuotr. / Dešrelės su vynuogėmis

 

 

Dešrelės su vynuogėmis – „salsicce con l’uve“

Mariaus Žičiaus nuotr. / Kepsnys su žiediniais kopūstais
Mariaus Žičiaus nuotr. / Kepsnys su žiediniais kopūstais

 

 

Kepsnys su žiediniais kopūstais

Mariaus Žičiaus nuotr. / Įdarytas lavaaas
Mariaus Žičiaus nuotr. / Įdarytas lavašas

 

 

Įdarytas lavašas su saldžiosiomis paprikomis

Neringos Kalasauskaitės nuotr. / Aatrus troakinys su grybais
Neringos Kalasauskaitės nuotr. / Aštrus troškinys su grybais

 

 

Aštrus troškinys su grybais

Mariaus Žičiaus nuotr. / Soti kopūstų sriuba su farau
Mariaus Žičiaus nuotr. / Soti kopūstų sriuba su faršu

 

 

Soti kopūstų sriuba su faršu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kai norai pildosi: laimėk kelionę į Maldyvus keturiems su „Lidl Plus“
Reklama
Kalėdinis „Teleloto“ stebuklas – saulėtas dangus bene kiaurus metus
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos