Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

DIENOS RECEPTAS

Tobulas penktadienio patiekalas – lietiniai su džiovintais pomidorais ir feta. Skanaukime!
Lietiniai su džiovintais pomidorais ir feta
Lietiniai su džiovintais pomidorais ir feta / Mariaus Žičiaus nuotr.

Lietiniai su džiovintais pomidorais ir feta

Tešlai reikės:

• 2 kiaušiniai,

• 300 ml pieno,

• žiupsnelio druskos,

• 100 g miltų,

• 4 valg. š. aliejaus.

Įdarui:

• 100 g džiovintų pomidorų aliejuje,

• 100 g juodųjų alyvuogių,

• 150 g fetos,

• po saują gražgarsčių ir svogūnų,

• 2 valg. š. alyvuogių aliejaus,

• žiupsnelio bazilikų.

Kaip gaminti:

1. Kiaušinius išplakite su pienu, žiupsneliu druskos, miltais ir aliejumi. Tešlą palikite 30 min. brinkti. Iškepkite nedidelius lietinius.

2. Džiovintus pomidorus aliejuje nuvarvinkite ir smulkiai supjaustykite. Alyvuoges supjaustykite žiedais, fetą susmulkinkite. Gražgarstes nuplaukite ir nusausinkite.

3. Viską sudėkite į dubenį, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pabarstykite bazilikais ir atsargiai sumaišykite. Po šaukštą įdaro dėkite ant lietinių, suformuokite ryšulėlius ir suriškite svogūnų laiškais.

TAIP PAT SIŪLOME PARAGAUTI:

Mariaus Žičiaus nuotr. / Daugiaryžis su viatų kepenėlėmis
Mariaus Žičiaus nuotr. / Daugiaryžis su vištų kepenėlėmis

 

 

Daugiaryžis su vištų kepenėlėmis

Mariaus Žičiaus nuotr. / Salierų salotos su agurkais ir pomidorais
Mariaus Žičiaus nuotr. / Salierų salotos su agurkais ir pomidorais

 

 

Salierų salotos su agurkais ir pomidorais

Mariaus Žičiaus nuotr. / Krevečių užkandis su trapučiais
Mariaus Žičiaus nuotr. / Krevečių užkandis su trapučiais

 

 

Krevečių užkandis su trapučiais

Mariaus Žičiaus nuotr. / Pomidorų sriuba su žuvų kukuliais
Mariaus Žičiaus nuotr. / Pomidorų sriuba su žuvų kukuliais

 

 

Pomidorų sriuba su žuvų kukuliais

Mariaus Žičiaus nuotr. / Viatienos kepsneliai su vynuogių padažu
Mariaus Žičiaus nuotr. / Vištienos kepsneliai su vynuogių padažu

 

 

Vištienos kepsneliai su vynuogių padažu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai