Dietistės Ramintos bolivinių balandų blynai su ikrais

Dietistė Raminta Bogušienė, puslapio sveikataipalankus.lt kūrėja dalinasi puikiu receptu, kuris puikiai tiks ir šventiniam, ir kasdieniam stalui.
Bolivinių balandų blynai su ikrais
Bolivinių balandų blynai su ikrais / Ramintos Bogušienės nuotr.

Jums reikės:

  • apie 1 stiklinės bolivinės balandos,
  • 1 stiklinės verdančio vandens,
  • 3 vnt. kiaušinių,
  • raudonųjų ir juodųjų ikrų,
  • druskos,
  • ciberžolės
  • ypač tyro alyvuogių aliejaus.

Kaip gaminti:

1. Bolivinę balandą užpilkite verdančiu vandeniu, palaikykite 15 min. Sutrinkite iki vienalytės masės. Sudėkite visus likusius ingredientus ir sutrinkite.

2. Įkaitinkite keptuvę ir kepkite blynelius iki šviesiai rudos spalvos.

3. Dėkite ant viršaus ikrus ir tiekite šventiniam stalui kaip užkandžius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų