Giedrė primena, kad jos namuose karaliauja UAB „Pieno žvaigždės“ produkcija, o DVARO linija yra ta, kuria ji pasitiki ir visada būna tikra, kad su šiais produktais viskas pavyks puikiai.
Pagrindui reikės:
- 500 g becukrių sausainių.
- 100 g DVARO sviesto.
Produktai įdarui:
- 500 g DVARO varškės,
- 200 g DVARO grietinės,
- 100 g kokosų kondensuoto pieno,
- 4 bananų,
- 3 kiaušinių,
- 1,5 šaukšto miltų,
- stevios ar kito saldiklio, saldinti pagal poreikį.
Gaminimas:
- Kambario temperatūros sviestą sutrinkite su sutrupintais sausainiais.
- Gautą masę sudėkite į kepimo formą. Rankomis ją paspauskite, kad gautųsi tvirtas pagrindas. Pagrindą dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite pie 7-8 minutes, kad šiek tiek sutvirtėtų. Tada karštį primažiname iki 150 laipsnių, kad šiltų.
- Varškę sutrinkite su 2 bananais, grietine, kokosų pienu iki vientisos masės, kad neliktų gumuliukų. Po vieną muškite kiaušinius, gerai išmaišydami po kiekvieno. Suberkite miltus, gerai išmaišykite, kad viskas būtų vientisos masės.
- Likusius bananus supjaustykite kubeliais, sudėkite ant sausainių pagrindo, kepimo formos sieneles patepkite sviestu arba aliejumi. Ant pagrindo supilkitee varškės masę.
- Kepkite iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-50min. Paskui palikite atvėsti iki kambario temperatūros, o tada įdėkite į šaldytuvą, geriausia palikti per naktį.
Skanaus!