Na, o, kad išvengtumėte burgerių gaminimo įmantrybių (pripažinkim, ne visi namuose turi grilius, ar gali rūkyti mėsą ištisomis paromis), „Eat out Vilnius“ jums paruošė geriausiai mėsainius gaminančių vietų sąrašą, iš kurių galite užsisakyti per „Wolt“ programėlę.
Užgimęs uostamiestyje, šis restoranas greitai užkariavo klaipėdiečių širdis, todėl nusprendę pabandyti atsidaryti dar vieną lokaciją, šįkart sostinėje, jie taip pat neapsiriko. „Dock“ greitai įšovė į lyderių gretas dėl savo mėsainių įvairiapusiškumo ir produktų kokybės. Save jie vadina burgerių inžinieriais, o mes su tuo pilnai sutinkame. Restorano šefai mėsainius konstruoja, tarsi statytų žymiuosius Sidnėjaus operos rūmus.
9 skirtingų burgerių pasirinkimai.
Taip pat pakankamai neseniai atsidarius vieta, sugebėjusi per trumpą laiką užsitarnauti teigiamus atsiliepimus, nors ir priklauso tinklui, turinčiam virš 130 restoranų visame pasaulyje. Amerikietiškas šeimos ir sporto baras siūlo sultingus vištienos ir jautienos burgerius, iš karto patiekiamus su coleslaw salotomis ir gruzdintomis bulvytėmis. Puikus kainos ir kokybės santykis!
4 skirtingų burgerių pasirinkimai.
Dar vienas restoranas, pradėjęs savo kelia kitame mieste (Kaune), bet dėl didelio populiarumo išaugęs iki Vilniaus rinkos. „Talutti“ – tai vieną didžiausią burgerių pasirinkimų siūlanti vieta, kuri taip pat gamina ir vadinamuosius sliders (keli, mažesni, ragavimui skirti mėsainiai). Be viso to, prie burgerių jie siūlo net 5 bulvyčių rūšis. O gal tiesiog išdrįsite pasirinkti monstrą su 1,2kg sveriančiu jautienos paplotėliu?
19 skirtingų burgerių pasirinkimų.
Amerikietiškus skonius atpūtęs iš už jurų marių – „Burger Street“. Ši vieta pasižymi tuo, kad pirmenybę teikia kokybiškam, organiškam maistui – naudojama jautiena tik lietuviška, iš patikrintų ūkių, o burgerių bandelės kepamos vietinėje kepyklėlėje. Restoranas siūlo didelę mėsainių įvairovę, kurie savo skoniu ryškiai išsiskiria nuo vienas kito. Tačiau, kas įdomiausia, kad „Burger Street“ įkūrėjai kiekvieną savaitę savo lankytojams sukuria vis naują, savaitės, burgerį. Tik pagalvokite, kiek fantazijos reikia turėti, kad sukurtum vis naują receptą!
16 skirtingų burgerių pasirinkimų.
„Republic“ (o iš tiesų, tai rePUBlic), tai restoranų trijulė, atspindinti tikros angliškos aludės dvasią. Vilniuje mes turime viena iš jų, pavadintą kažkodėl jau 4-tuoju numeriu (No. 4). Nepaisant painaus restoranų skaičiavimo, mūsų dėmesį atkreipė šios vietos meniu, o ypatingai burgerių skiltis jame. Jie siūlo įdomius mėsainius, tokius, kaip aštrus burgeris su plėšyta vištiena ir svogūnų žiedais, pateikiama su retesniais priedais, tokiais, kaip criss-cross bulvytėmis ar sriracha majonezu.
7 skirtingų burgerių pasirinkimų.
Skanaus!