J.Viltrakienė restoranų verslą gerai pažįsta iš vidaus – visi jos darbai buvo susiję su šia sritimi, o pastaraisiais metais ji kartu su kolege Ieva Vaičiūnaite puoselėja gastronomijos konsultacijų agentūrą „Kitchen Rules“.
2023 04 16
Ekspertė atskleidžia nematomą restoranų pusę: plaukas ar vabaliukas lėkštėje – ne bjauriausia staigmena
Jei valgant restorane teko aptikti lėkštėje „dovanėlę“ – plauką ar kokį vabaliuką, ko gero, kuriam laikui praradote apetitą. Tačiau gastronomijos konsultantė Jurgita Viltrakienė teigia, jog nors ir nemalonu, tai viso labo fizinė tarša. Žymiai labiau gali pakenkti dalykai, kurių plika akimi nė nematome. Kita vertus, jei atkreipsit dėmesį į kai kurias smulkmenas, restorane galėsit jaustis ramiau. Arba atvirkščiai.
Pranešti klaidą
Sėkmingai išsiųsta
Dėkojame už praneštą klaidą