Jums reikės:
6 tortilijos blynų,
300 g vištienos filė,
250 g pievagrybių,
2 didelių pomidorų,
1 paprikos,
1 svogūno,
250 g konservuotų kukurūzų,
šviežių salotų,
150 g fermentinio arba kietojo tarkuoto sūrio,
žalumynų ir prieskonių pagal skonį.
Padažui:
150 ml majonezo,
Provanso žolelių,
3 skiltelių česnako,
1 valg. š. pomidorų padažo,
1 arbat. š. kario prieskonių.
Kaip gaminti:
1. Vištienos filė apkepkite su mėgstamais prieskoniais. Tada atskirai apkepkite pievagrybius šlakelyje aliejaus.
2. Sutrinkite česnakus ir sumaišykite su likusiais padažo ingredientais ir paruoškite padažą.
2. Kitus ingredientus susipjaustykite ir gaminkite tortilijas. Kepkite grilyje arba tiesiog sausoje keptuvėje po dangčiu, ant mažos kaitros, kad ištirptų sūris ir sušiltų visi produktai. Pagardinkite padažu.