Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fantastiška meistrystė: kalendras smulkinantis šefas sužavėjo milijonus

Ne vienas mūsų yra matęs, kaip meistriškai šefai darbuojasi peiliu, ir gal net bandėme tai pakartoti savo virtuvėje. Tačiau gali būti, kad matėte dar ne viską! Visai neseniai internautus sužavėjo filmukas, kuriame vyras, dirbantis meksikietiškų patiekalų restorane Kalifornijoje, meistriškai kapoja milžinišką pundą šviežių kalendrų. Hipnotizuojantis vaizdas, įsitikinkite!
Pjaustomi žalumynai
Pjaustomi žalumynai / Vida Press nuotr.

Trumpu filmuku „Snapchat“ programėlėje ir žinučių dalijimosi platformoje „Twittter“ pasidalijo Rebecca Castañeda, kurios šeimai ir priklauso meksikietiško maisto restoranas „El Camino“ Fulertone (Kalifornija, JAV). Per kelias dienas filmukas sulaukė beveik 5 mln. peržiūrų, o netrukus atsidūrė ir kituose socialiniuose tinkluose. Kas visus taip sužavėjo?

Restorano virtuvėje nufilmuotame vaizdelyje matyti šefas Rogelio, kuris metodiškai ir itin kruopščiai kapoja milžinišką pundą šviežių kalendrų.

Galima tik įsivaizduoti, kiek žalumynų yra susmulkinęs šis vyras, kol įvaldė tokią meistrystę: žalumynai kapojami itin smulkiai, į šonus neskraido nė viena šakelė, didžiulį kalendrų pundą pjaustytojas varto ir minko it kokį vientisą tešlos gabalą. Verta pamatyti ir sunku nesižavėti!

VIDEO: El Camino Real Cilantro Bae (Twitter Viral)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai