Socialiniame tinkle „Instagram“ konditerės paskyra turi net 125 tūkst. sekėjų, ir tai nestebina – kiekviena naujai įkelta nuotrauka verčia ir vėl aiktelėti iš pasigėrėjimo.
Įdomu, kad Los Andžele gyvenanti konditerė, dekoruodama saldumynus, nenaudoja kokių nors itin įmantrių priemonių ir ingredientų (kai kurie kiti konditerijos meistrai – taip!) Visa, kas jai reikalinga, – tai skirtingų spalvų (nuo pastelinių iki itin ryškių) kremai ir konditerinis maišelis su itin plonu antgaliu. Naudodama šias priemones A.Jones-Mann padengia visą torto ar pyrago paviršių smulkučiais „plaušeliais“, „spurgeliais“, kartu spalvomis kurdama ir įvairiausius mirgančius, banguojančius ornamentus, raštus.
Kartais šią firminę savo dekoravimo techniką ji derina su kitais puošybos būdais, retkarčiais padengia spalvomis ne visą saldumyną, o kurią nors jo dalį. Paganykite akis ir pasigėrėkite!